MHP Şişli İlçe Başkanı Yavuz Tellioğlu: ‘Şişli'de rantı ve tüm hesapları alt üst etmeye geliyoruz’

MHP Şişli İlçe Başkanı Yavuz Tellioğlu: ‘Şişli'de rantı ve tüm hesapları alt üst etmeye geliyoruz’

MHP Şişli İlçe Başkanı Yavuz Tellioğlu, adaylarının Nihal Yıldırım olduğunu söyleyerek; biz Şişli’de hayatımızı yaşanmaz kılan, kötü yöneten, rant kapısı haline getiren çevrelerin hesaplarını alt üst etmeye geliyoruz dedi.

“ADAYIMIZ NİHAL YILDIRIM’DIR”

MHP Şişli İlçe Yavuz Tellioğlu’nun organize ettiği, genişletilmiş aday tanıtım toplantısına, Milliyet Hareket Partisi’nden kalabalık bir katılım oldu. Tellioğlu adaylarının da Nihal Yıldırım olduğunu söyledi.

Tellioğlu yaptığı konuşması sık sık alkışlarla kesildi. İşte Tellioğlu’nun o konuşması:  

“ŞİŞLİ ÖNEMLİ BİR İLÇEDİR”

İstanbul’un tarihinin eşsiz tarihi sayfalarında yer alan 25 mahallesi ile 39 ilçe arasında en eki ilçelerinden biri olarak önem arz etmektedir.

Şişli geçmiş zamanlarımızın İstanbul’unun özetidir. Yaşanmış hayat hikayeleriyle, tarih ve edebiyat dünyasının ışıltılarıdır.

“İNSAN ODAKLI SİYASET KAÇINILMAZ”

İçinde yaşadığımız hayatında var olduğumuz bu ilçemizde güçlü ekonomiyi, yoğunlaşan ticareti, sanat ve kültür dünyasını, gittikçe büyüyen sosyal hayatı, yeniden ele almak, insan odaklı düşünmek, insan odaklı yönetmek, insan odaklı hizmetleri hayata geçirmek için karşı karşıya kaldığımız sorumluluk yönetmeye talip faktörler olarak artık kaçınılmazdır.

“BİZ İNANÇ BİRLİTELİĞİ İLE YOLA ÇIKTIK”

Milli değerler ve millet ifadesinden yola çıkarak siyasette yüksek bir sorumluluğa tarih önünde imza atmış olan yerli ve milli değerlerin savunucusu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile önce ülkem ve milletim anlayışının vazgeçilmez savunucusu, ömrünü vatan ve millet sevdasına adamış, Milliyetçi, Ülkücü hareketimizin lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin müşterek kararlılıklarının eseri olan Cumhur İttifakı inanç birlikteliği ile yola çıkmış bulunmaktayız.

‘MHP’NİN ADAYI NİHAL YILDIRIM’DIR’

Şişli’de de çıktığımız bu yolda Şişli Belediye Başkan adayımız Sayın Nihal Yıldırım Hanımefendiyi bir daha ilan ediyorum. Bizim adayımız Sayın Nihal Yıldırım Hanımefendidir.      

“ŞİŞLİ’DE KADIN SEÇMEN ERKEK SEÇMENDEN FAZLA”

Değerli misafirler Şişli’de kadın nüfusu ve kadın seçmen sayısı, erkek nüfusu ve erkek seçmen satısından fazladır.

Sevdamız olan üç hilalin gölgesinde kadınlarımızın dur durak bilmeden, çalışmalarını ilçe başkanı olarak takdirle karşılamaktayım.

Bu vesileyle de kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, salonda bulunan ve varlıklarıyla gurur duyduğumuz bütün kadınlarımızdan bir söz almak istiyorum.

“ADAYIMIZ İÇİN SİZLERDEN SÖZ İSTİYORUM”

Adayımız Nihal Yıldırım Hanımefendi için bir müjde duymak istiyorum.

31 Mart akşamında kadar çok çalışacağız. 31 Mart’ta Şişli’de tarih yazacağız. 31 Mart’ta Nihal Yıldırım Hanımefendi’yi belediye başkanı olarak seçeceğiz.

Dileklerimizin, kararlılığımızın, emeklerimizin şimdiden hayırlı neticelenmesini temenni ediyorum.

Değerli misafirlerimiz; başarmak kolay olmayabilir. İmkânsız olmadığı bir gerçektir. Gün gelir bir şey değişir ve her şey değişir.

“BİZ HESAPLARI ALT ÜST ETMEYE GELİYORUZ”

Biz Şişli’de hayatımızı yaşanmaz kılan, kötü yöneten, rant kapısı haline getiren çevrelerin hesaplarını alt üst etmeye geliyoruz.

“BU İTTİFAK EZBERLERİ BOZACAK”

 İnançla kurulan Cumhur ittifakı birlikteliği açıkça ilan ediyorum ezber bozacaktır. Ve artık hiçbir şey eski gibi olmayacaktır. Ok yaydan çıkmıştır. Başarmaktan başka hedefimiz yoktur.

Sizlere inanıyor ve sizlerden şeref duyduğumu ifade ediyor. Hepinize saygılarımı sunuyorum. Ne mutlu Türküm diyene. Allah’a emanet olun diyerek konuşmalarına son verdi.

mhp-sisli-ak-parti-aday-destek-kahvaltisi2.jpgmhp-sisli-ak-parti-aday-destek-kahvaltisi3.jpgmhp-sisli-ak-parti-aday-destek-kahvaltisi4.jpgmhp-sisli-ak-parti-aday-destek-kahvaltisi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.