Metin2 Pvp Serverler ile Online Oyunun Keyfine Yakalayın – Metin2-pvpserverler.org

Metin2 Pvp Serverler ile Online Oyunun Keyfine Yakalayın – Metin2-pvpserverler.org

BronesMT2 oldukça zor gelişim sağlanan Pvp Serverler arasında yer almaktadır.

BronesMT2 oldukça zor gelişim sağlanan Pvp Serverler arasında yer almaktadır. Sunucuda 1. Seviyede başlangıç sağlanmakta iken 105. Seviye de bitiş sağlanabilmektedir. Gerekli bütün ayarlamaların yapıldığı ve kaliteli bir sağlayıcının kullanıldığı sunucuda lagsız oyun keyfi sunulmaktadır. Öğretmenler, karakterlere M1 skilleri sağlamaktadır. Karakterlerin hasar vurmasında herhangi bir sorun yaşanmamaktadır. Metinlerden 3X3 değerinde BK düştüğü bilinmektedir. Metinlerden ruh taşı düşebilmesi için metinlerin en az 45 level olması gerekmektedir.

Oyunda efsun botu F5 tuşunda yer almaktadır. Düzenli etkinlikler düzenlenerek oyuncuların daha keyifli ve eğlenceli vakit geçirmesi amaçlanmaktadır. Düzenlenen etkinler arasında OX etkinlikleri ve WS etkinlikleri yer almaktadır. Bunun dışında duyurulmuş veya yapılmış herhangi bir etkinlik türü bulunmamaktadır. Metin2 Pvp deneyimini keyfinin aralıksız sürebilmesi için uzaktan ticaret ve gelişmiş ticaret seçenekleri sunulmaktadır. Aktif olan sistemler arasında Şaman Kutsama Sistemi de yer almaktadır.

Metin2 Pvp Serverler arasında en kalitesi olabilmek amacıyla yola çıkan sunuca da düello efektleri aktif durumdadır. Sınırsız cesaret pelerini ile oyuncular daha güçlü karakterlerle daha amansız mücadeleler verebilmektedir. WS esnasında karakter profilleri ve HP/SP durumları onaylı olarak sunulmaktadır. Sunucuda NP sistemi, Pet Sistemi, Kemer Sistemi ve Kostüm sistemi sorunsuz olarak çalışmaktadır. www.metin2-pvpserverler.org adresinde kendine özel bir sekmesi bulunmakta olan sunucu hakkında yorum ve oylama işlemleri de sürdürülmektedir. Sayamadığımız bir çok özellik bu sayfadan öğrenilebilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.