Meme Estetiğinde Devrim Zamanı

Meme Estetiğinde Devrim Zamanı

Toplumumuzda bir çok konuda olduğu gibi şişman kadın ile şişman erkek arasında da kadın erkek ayrımı bulunmaktadır.

Toplumumuzda bir çok konuda olduğu gibi şişman kadın ile şişman erkek arasında da kadın erkek ayrımı bulunmaktadır. Kendilerinde olunca Türk kası esprisi ile yanıt veren erkekler, kadınlarda olunca alay konusu edebilmektedirler. Belki de bu toplum baskısındandır bilinmez ancak karın bölgesinde meydana gelen şişmeler kadınlarda rahatsız edici boyutlara ulaşmakta ve özgüven eksikliğine kadar yol açmaktadır.

Bu tür olaylarla karşı karşıya kalan kadınlar çözüm önerileri aramaktadır. Bu noktada en çok başvurdukları yöntem karın germe işlemleridir. Hamile kalarak anneliğe ilk adımı atmayı başaran kadınların hormon yapısındaki değişiklikler nedeniyle vücut yapısında da büyük değişmeler meydana gelir. Hamilelik döneminde aşırı kilo alma ile başlayan problem doğum sonrası vücuttan atılamayarak kalıcı hale gelebilmektedir. Bu şişmeler ve şekil bozuklukları en fazla karın bölgesinde ve memelerde meydana gelmektedir. Hamilelik esnasında karın bölgesi genişlerken, hamilelik sonrası sürekli emen bebek nedeniyle ve süt kanallarının genişlemesi nedeniyle şekil bozuklukları ortaya çıkmaktadır. Bu da görünüşüne önem veren kişileri rahatsız etmektedir. Op.Dr.Gökhan HAYTOĞLU bu rahatsızlıklarınıza kesin çözümler sunmaya devam devam etmektedir.

Karın germe ya da meme estetiği ile ilgili şikayetlerinizi doktorunuza ilettiğinizde öncelikle sizin problemlerinizin tespiti yapar. Neye ihtiyacınız olduğunu belirler ve sizinle birlikte bir planlama yapar. Planlama yapılırken yapılması gereken işlemlerin neler olduğunu, yapılan işlemler sonucunda nasıl değişimler olacağını ayrıntılı bir şekilde sizlere anlatır. Sizin de karar vermeniz durumunda tedavi aşamalarına geçilir.

Aşırı büyük memeler için yapılan meme küçültme ameliyatı ile sorunlar çözüme kavuşturulurken, aşırı küçük memeler için sise büyütme işlemi uygulanır.

Yaklaşık 1 ile 4 saat civarında süren ameliyatlar ile sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Yıllarca dünyaca ünlü uzmanların yanında kendisini en iyi şekilde geliştiren ve estetik adına aradığınız her türlü hizmeti en iyi şekilde yerine getiren Op.Dr.Gökhan HAYTOĞLU estetikle ilgili sorunlarınıza kesin çözümler sunmaya devam etmektedir. Sorunlarınızı iletmek ve etkin çözümler sunulmasını istiyorsanız www.gokhanhaytoglu.com web sitesi üzerinden randevu alabilirsiniz. Ayrıca, hangi estetik işleminin nasıl yapıldığına dair ayrıntılı bilgi için de bu web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.