Melte Hakan, performansıyla övgü topladı

Melte Hakan, performansıyla övgü topladı

Rayo Vallecano ile 60 dakika, Villarreal ile 66 dakika, Alanya Sporting ile 45 dakika ve son maçını Salernitana ile oynayan milli oyuncu, maçta 62 dakika forma giydi ve güzel bir geri dönüş yaptı.

 

Rayo Vallecano ile 60 dakika, Villarreal ile 66 dakika, Alanya Sporting ile 45 dakika ve son maçını Salernitana ile oynayan milli oyuncu, maçta 62 dakika forma giydi ve güzel bir geri dönüş yaptı. Merthhakan maçın ardından şunları söyledi: "Böyle özel bir sezonu taç çizgisinden izleyip takımımı destekleyememek benim için zordu. Artık geri dönmek istiyorum. Bana neşe getiren ve beni bu hale getiren hocam sayesinde. dostluk maçları Hızınızı artırın ve uyum sağlamaya çalışın. Henüz hazır değilim. Hâlâ bazı süreçlerim var" dedi.

Belçika milli takımında forma giyen Batshuayi, elendikten pandorabet sonra Fenerbahçe'nin Antalya'daki kampına katıldı. Birçok oyuncu milli takımda kalmasına rağmen Batshuayi kalmadı. Benim dönemimde formda olmak istemeyen ve takıma katılmak için antrenmanı aksatmayan deneyimli futbolcu, ikinci yarıda Salernitana adına oyunu kontrol etti ve takımın 3. golünü penaltıdan geldi.

Altaş Deniz Lisspor kaydetti Sezonun 2. galibiyeti için 9 puan. Denizli temsilcisi çizginin düşmesinden kurtulamasa da camiaya yeniden umut vermeyi başardı. Antrenör Gilebrac çok değerli bir galibiyet aldıklarına dikkat çekti.

Brack, ikinci yarının başında yenildiklerini ve morallerinin bozulduğunu belirterek, "Yan oyunlar oynamak istiyorduk ve rakipler de iyi oyunculara sahipti. Yan oyunların bize yardımcı olacağını düşünürsek, haftanın ortasındaydık. Araştırma Geçen hafta pandorabet giriş Samsun'a verilen mağlubiyet ağır oldu. Kendimizi izole ettik. Altay takımında olgun oyuncular var. Orta sahada defansları geliştirerek rakibe baskı kurmaya çalıştık. Beklenmedik bir şekilde dipten çıkması yedi gün sürdü. Moralimizi yükseltecek” dedi.

Penaltı atışlarının ardından galibiyetin kendileri için çok iyi olduğunu vurgulayan Özkalımoğlu, "Geçen hafta Adanaspor'la berabere kaldık. Bu hafta kazandık. Manisa FK çok karışık bir takım ve teknik direktörleri Levent Eriş yönetiminde  iyi gidiyorlar. Levent Hanım da öyle. Oyunumuzda hamleler var, hepimiz bu hareketlere iyi tepki vermeye çalışıyoruz. Şakir Özkalımoğlu, rakiplerin oyunu yönettiğine dikkat çekerek, "Maçta önlem aldık. Çok net bir pozisyonumuz vardı ama değerlendiremedik. Yine de  3 puanla 1-0'ız. Taraftarımızın kazanmasını istiyoruz. yanımızda olsun, yoklukları doğal olarak bizi olumsuz etkileyecektir

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.