Medyum Ali Gürses kimdir?

Medyum Ali Gürses kimdir?

Medyum Ali Gürses kimdir?

Mısır'da aldığı ilm-i ledün eğitiminin üzerine Türkiye'de kuantum, bioenerji ve parapsikoloji alanında ihtisas yaparak kendini iyice geliştiren ve son dönemde internette en çok aranan medyumlardan biri haline gelen Medyum Ali Gürses ofisinde görüşme kabul ettiği gibi telefon veya mail üzerinden de danışanlarına yardımcı oluyor. Gazetelerdeki röportajlarıyla da adından söz ettiren Medyum Ali Gürses ücretli olarak yıldızname bakımı da yapmakta. Bunun dışında bağlama, rızık açma, kısmet açma, şirinlik, ikna vefki, büyü bozma gibi konularda da hizmet veren Medyum Ali Hoca ile ilgili internette paylaşılan yorumlardan birkaçını sizler için derlemek istedik:

"Daha oncede yazmistim ali hoca ile basladigimiz calismada guzel gelismeler olmakta hala tum attigim maillere ayni gun icinde cevap geliyor oncelikle bu konuda hala saskinim onca is guc arasinda bir de en sacma sorularimi bile usenmeden cevaplamasi zaten basindan beri guven vermisti 3 ay once ayrildigimiz erkek arkadasim bu surecte bana tekrar yazmaya basladi baska bir kizla oldugunu goruyordum ortak arkadas araciligiyla ondan ayrildigini ogrendim simdi de tekrar bir araya gelmek icin yazip duruyor Ali Beyi secmekle dogru bir tercih yaptigimi anladim buradan da sonucumu belirtmek istedim diger umut arayanlara da bir isik olsun. Kendisine gonul rahatligiyla islem yaptirabilirsiniz. 05355906275 tel numarasi ancak biz hep mailden irtibat halinde olduk medyumalibey@gmail.com. Allah herkese sevdigi insanla yaslanmayi nasip etsin."

"Merhaba arkadaslar,

bende burda ki yorumlari okuduktan sonra Ali Hoca ile calismaya karar verdim. Ali Hocayla E-Mail ortaminda irtibata gecip caresiz durumumdan bahsedip yardim istedim. Erkek arkadasimla 6 yildir birlikteyiz ve yaklasik 1 senedir nisanliyiz. Ailelerimiz tanismadan önce hersey cok güzeldi. Fakat Aileler tanisinca hersey alt üst oldu ve durum git gide kötüye gitti.Ailesine fazla düskün olmasiyla iliskimizin ve Nisanliligimizin sonuna geldik. Kavga etmekten anlasamamaktan mecburen ayrildik severekde olsa. O Kadar aci cektim ki bu sürec icinde ne yapacagimi sasirmis durumdaydim. O kadar hayal o kadar caba bosuna mi gitsin dedim. Tesadüfen bu sayfayi kesfettim ve sansimi denemek istedim. Ali Hocayi bu kadar met ettiklerine göre vardir bunca insanin blildigi diyerek kendisiyle irtibata gectim. Ali Hoca ask ve baglama calismasini veya papaz büyüsü nü önerdi. Ben ask ve baglama calismasini secip gerekli ödemeyi yaptiktan sonra 4-5 gün icinde vefki hazirlayacagini ve kargoya verdikten sonra beni haberdar edecegini söyledi. Her E-Maile cevap vererek bana güven verdi. *********** olabilecegi ihtimalini böylece kafamdan silip attim. Paketi kargoya verince 2-3 sonra elinize gecer dedi. Fakat dedigi gibi olmadi. Paket gelmeyince kendisiyle tekrar irtibata gectim. Sonra konuyla ilgilenip kargo firmasindan kaynakli bir problem yasandigini ve paketin en gec 3 gün sonra gelecegini bildirdi. Vefk dedigi gibi pazartesi elime gecti. Hemen kirmizi kumasa sarip üzerimde tasimaya basladim. Gönderdigi duayida okudum. Bugün 2. gün. Ne Zaman sonuc verecek cok merak ediyorum. Degisimleri gördügümde mutlaka Burda sizinle paylasacagim. Allah kimseyi caresiz birakmasin. Ali Hocayi herkese gönül rahatligila tavsiye edebilirim. E-Mail yoluyla görüstüm sadece ama bana her soruma cevap vererek kendisine güvenmemi sagladi. Simdiden hersey icin tesekkür ederim kendisine. Dedigim gibi sonucu sizinle paylasacagim. Medyumalibey@gmail.com´dan kendisine ulasabilirsiniz."

"Merhaba arkadaşlar, ben de insanları bilinçlendirmek adına burada düşüncelerimi yazmak istedim. Benim problemlerim büyüktü. Yaklaşık 13 yıldır, is ve para konularında olumsuzluklar yasamaktaydim. Adeta bağlı gibiydim. İki üniversite bitirmeme rağmen, sigortami bile yatirmayan bir isyerinde çalışıyordum. Yeni bir is çıkmıyordu karşıma. Geçinmek, kredi kartlarimi ödemek kabusum olmuştu. Yaşama sevincimi kaybetmiştim. Sürekli mutsuzdum. Sınırlı, alıngan ve karamsardim. Sürekli geçmişte yaşadığım olumsuz olaylari düşünüyordum. Karşıma hep kötü insanlar çıkıyordu. Bırakın evlenmeyi, kısa süreli bir erkek arkadaşım bile olmuyordu. Ya ben begenmiyordum, ya da karşımdaki erkek beni istemiyordu. Psikolojim tamamen gitmişti. Geceleri hep kötü rüyalar görüyor, sesler duyuyordum. 13 yıl içerisinde birçok hocaya gittim. Bazıları sadece paramı almakla kaldılar, bazıları geçici olarak beni rahatlattilar. 2015 sonlarında, internetten araştırma yaparken, Medyum Ali Bey’in sayfasını buldum.Kendisiyle ilgili çok olumlu yorumlar vardı. Bu insanlarin yazdıklarını inandırıcı buldum. Ben de Medyum Ali Bey’e başvurdum ve kısmet açıklığı için vefk yaptırdım. Kurallara riayet ederek taşıdım. Süre dolmasına rağmen iş, para ve duygusal konularda olumlu etkiler görsem de tam bir sonuç elde edemedim. Bunu kendisine yazdım ve yeni bir vefk yolladı. Şu an yeni vefk i taşıyorum ve is hayatımda olumlu şeyler olmaya başladı. 2 yerden is teklifi aldım ki bunlardan biri gerçekten çok iyi bir işyeri. Böyle bir yerden teklif aldigima gerçekten inanamıyorum. En kısa sürede, eski işimi bırakıp burda başlayacağım inşallah. Huzursuz ruyalarimin yerine, bolluk, bereketle ilgili şeyler görmeye başladım.

Medyum yorumlarında, Ali Gürses hocayla ilgili yorumları okurken, insanların genellikle, ayrılan sevgililerini yavda evden uzaklaşan eşlerini geri getirmek için Ali Gürses Hoca’ya işlem yaptırıp, sonuç aldıklarını okumuştum. Bu tip konular benim yaşadığım sorunlara göre çok basit kalıyordu. Acaba Ali Gürses Hoca benim durumumu da çözebilir mi diye bir soru isareti olmuştu kafamda. Fakat, Ali Hocamızın çalışması sonrası, gerçekt en en zor şeyleri bile cozebilen bir hoca olduğunu görmüş oldum.

Medyum Ali Bey, yani Ali Gürses hocamız, dürüst, güvenilir, saygılı ve de ilmi yüksek bir hoca. Asla, kendi reklamını yaparak, yaptırarak adını duyurmuş, aslında içi boş hocalardan değil kendisi. İnşallah, Allah’in izniyle, Ali Hocamızın çalışmasından daha da iyi sonuçlar almayı bekliyorum."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum