Mecidiyeköy’de trafik kazası: 2 yaralı

Mecidiyeköy’de trafik kazası: 2 yaralı

D-100 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde kontrolden çıkan lüks otomobil, önce ticari taksiye ardından da bir otomobile çarptı. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı

Alınan bilgiye göre kaza, dün gece saat 01.30 sularında D-100 Karayolu Mecidiyeköy mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. 34 ZG 1916 plakalı lüks otomobil seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, önce önünde ilerleyen İbrahim Kurtoğlu yönetimindeki 34 THP 14 plakalı ticari taksiye, ardından da Muammer Yeşil yönetimindeki 34 ZJ 2278 plakalı otomobile arkadan çarptı. Lüks otomobil çarpışmanın etkisiyle takla attı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kaza sonrası ticari taksi şoförü Türkoğlu ve takla atan otomobilde bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobillerde bulunan diğer yolcular da sağlık ekipleri tarafından ayakta kontrol edildi. Görgü tanıkları ise takla atan otomobil sürücüsünün kazadan sonra kendi imkanlarıyla araçtan çıkıp, hafif yaralı halde olay yerinden uzaklaştığını belirtti.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.