Mecidiyeköy'de Çarpık Yapılaşma Can Sıkıyor

Mecidiyeköy'de Çarpık Yapılaşma Can Sıkıyor

Mecidiyeköy esnafı Mecidiyeköy’ün hizmet anlamında arka planda bırakılmasından ve son yıllarda hızlanan ve önü bir türlü alınamayan çarpık yapılaşmasından şikâyetçi.

 Yusuf Özgül- Uzuner Kuyumculuk

 

35 senedir Mecidiyeköy’deyiz. En büyük şikâyetimiz çarpık yapılaşma. Ruhsatsız yapılan 10, 15 katlı binalara izin veriliyor. Peşi sıra binalar dizilmiş zaten ama otopark yok. Kaldırımlar büyüdü ama o da esnafa veriliyor, işgaliye parası alınıyor. Peki insanlar nereden yürüyecek?

 

SARIGÜL ŞOV YAPIYOR

 

Şişli Belediyesi’nin hizmet yapmadığı tek yer Gülbağ, Mecidiyeköy. Kaldırımlar genişletildi, sokaklar daraltıldı. Sabahları da bir çöpçü ya süpürüyor ya süpürmüyor. Belediye çalışıyoruz diyor ama çalışma falan yok. Çanakkale, Bursa, Edirne her yeri dolaştırıyor. Kimin parasıyla kimi gezdiriyorsun? Bu iş şovmenlikten başka bir şey değil. Hizmet yapıyorsa her yere yapacak.

 

DİLİMİZDE TÜY BİTTİ

 

Anadolu yakasında her şey planlı yapılır. Şehir planlaması diye bir şey var. Acil bir durumlar göz önüne alarak sokaklar geniş yapılır. Bizde ise tam tersi geniş sokakları daraltıyor. Fen İşlerine bakan Vasken Başkana dükkânın önüne çim attırana kadar canımız çıktı. Şuraya göbek yaptınız bari çiçeklendirin diye diye dilimizde tüy bitti. Gülbağ’da hizmet sıfır. İş sahasında trafik problemini çözeceksin. Eğer kaldırımı genişletiyorsan park sorununu da çözeceksin. Bu sefer adam benim dükkânımın önüne çekiyor, dükkânın önünü kapatıyor. Yani Mecidiyeköy’de sorun çok. Belediyenin de çalıştığı falan yok. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.