Mecidiyeköy Spor Yenileniyor

Mecidiyeköy Spor Yenileniyor

Mecidiyeköy Spor gerek yönetim kadrosu gerekse takım kadrosunda yaptığı yeniliklerle sezonda iddialı olduklarının sinyallerini veriyor. Mecidiyeköy spor eski teknik direktörü Sinan Yıldırım’la kısa bir söyleşi yaptık.

 Şampiyonluğu Kaybettik

Takımın toparlanma evresine çoktan girdiğini ve hedeflerinin süper amatör lig olduğunu söyleyen Sinan Yıldırım şunları kaydetti: “Bu sene yeni başkanımız Bülent Zent ile beraber takım, yeni yapılanma ve sağlam bir oluşum içine girdi. Geçen sezon son maçtaki hata yüzünden şampiyonluğu kaybettik. Hedef süper amatördü ancak seneye kaldı. Şuanda İstanbul 1. Amatör Küme 11. Grubu averaj ile üçüncü olarak bitirdik.”

Eski Günlere Dönmek İçin Çabalıyorlar

Maddi olumsuzlukları aşmaya çalışarak eski günlerine dönmek için çabaladıklarını kaydeden Yıldırım; “Mecidiyeköy Spor eski günlere dönmek için çabalıyor. Sarıgül’den destek bekliyor. Takım yavaş yavaş iyi bir konuma gelecek eski günlerine dönecektir. Ancak bunun için esnafların sahip çıkması lazım.” dedi.

Kendi Sahamızın Bakımı Yapıldı

Yeni stat için yapımı için beklediklerini söyleyen Yıldırım; “Kendi sahamızın bakımı yapıldı. Şimdi Büyükşehir Belediyesi ile görüşmeler var. Şişli Belediyesi’nin vereceği karar ile yeni bir stat hedefi var. Ama tam olarak belediyenin imar konumu belli olmadığı için kent tesislerinde saha durumumuz zayıf. Şuanda yeni stat için haber bekliyoruz.” ifadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.