Maxi Ciyt Hukuk Savaşını Kazandı

Maxi Ciyt Hukuk Savaşını Kazandı

İşadamı Ahmet Hamoğlu’nun sahibi olduğu Çengelköy Maxi City Alışveriş Merkezi halka kapattığı kapılarını icra yolu ile tekrar açtı.

 Maxi Ciyt Hukuk Savaşını Kazandı

İşadamı Ahmet Hamoğlu’nun sahibi olduğu Çengelköy Maxi City Alışveriş Merkezi  halka kapattığı kapılarını icra yolu ile tekrar açtı.

AVM TEKRAR AÇILDI

AVM hamoğlunun esnafı tahliyeye zorlaması nedeniyle 6 Ağustos günü tüm giriş kapılarını da kapatarak içeriye müşterilerin girişini engellenmişti. Mağdur olan esnaf, kanun aracılığı ile hukuk mücadelesini başlatması sonucu, Mahkeme kararı ile AVM’nin 8 Ağustos’ta açılmasına karar verildi.

Başta medya mensuplarının içeri girmesine ve görüntü almasına engel olmaya çalışan Hamoğlu'nun ekibi, mahkeme kararı karşısında direnemediler ve AVM'nin müşterilere açıldığını duyurdular. Davanın avukatı Neslihan Akay yaptığı açıklamada “Hamoğlu tarafından orman kanunlarıyla ve hukuka tamamen aykırı olarak gerçekleştirilen bu eylem sonrasında AVM’nin kapılarının yeniden kapatılmaması ve AVM’nin elektrik ve suyunun kesilmemesi için uyarıldı, aksine bir davranışın varlığı halinde hapis cezasının uygulanacak” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.