Mart Ayı Sergilerilerinden Sizin için Seçtiklerimiz

Mart Ayı Sergilerilerinden Sizin için Seçtiklerimiz

İlçemiz Şişli'de öne çıkan Mart ayı sergilerinden sizin için seçtiklerimiz...

Galeri İlayda

Galeri İlayda, 7 Mart - 31 Mart tarihleri arasında, daha önce hiç yan yana gelmemiş on bir sanatçıyı bir araya getirdiği "Tema(s)sız" isimli grup sergisine ev sahipliği yapacaktır. Sergide Arzu Güldalı Uysal, Burçin Ayebe, Derya Altınel, Eda Gecikmez, Engin Beyaz, Gamze Taşdan, Gülfidan özmen, Meltem Sırtıkara, Nurdan Likos, özcan Uzkur ve özge Enginöz resim, heykel ve enstalasyon çalışmalarıyla yer alıyor.

Sergiye davet edilmiş, her biri kendi alanında farklı işler üreten sanatçıların galeri mekanını bir deneyim alanına dönüştürmesi hedefleniyor. Sanatçıların kendi söylemlerini ortaya koyması önem kazanıyor. Sergide yer alan sanatçılar müdehale edilmeksizin farklı söylemler ve yaratım biçimleriyle izleyici arasında saf bir köprü inşa etmeye çaılışıyor.

Adres: Hüsrev Gerede Cad. No: 37 Teşvikiye

Tel: 212 227 92 92

Kare Sanat Galerisi

"Provokasyon" ana başlığı ile oluşan bu proje, "Seçilmiş Ağaç", "Phoenix Again" gibi başlangıç projelerinin yol açtığı bir süreci izlemektedir. Bu işler, mum isinin ortaya çıkardığı izlerle oluşmaktadır. ve Emin çizenel'in bu işlerine, mum isinin dolaştığı "aksak ritim"deki soyut yüzeylerde kotladığı manayla birlikte, anarşist bir aşkı yaşamın içinde tutan, bir diğer okuma ile başlanabilir. Provokasyon isimli sergi, 17 Şubat 2012'de başladı. 17 Mart 2012 tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz...

Emin Çizenel

Adres: Abdi İpekçi Cad. Ada Apt. No: 22/8-9 K: 2-3 Nişantaşı / İstanbul

Tel: 212 240 44 48

X-ist

Burhan Kum, 1 Mart 2012'de x-ist'te açılacak olan "Dijital Karanlık" adlı sergisinde, baskının özgürlük olarak pazarlandığı bir çağın gerçeklerini eleştirel dili ve yüzleştirici üslubuyla dile getiriyor. Sergiyi 24 Mart tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Abdi İpekci Cad. Kaşıkçıoğlu Apt. No: 42 D.2 Nişantaşı / İstanbul

Tel: 212 291 77 84

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.