Mamma Mia, 29 Eylül'de Zorlu PSM'de

Mamma Mia, 29 Eylül'de Zorlu PSM'de

14 farklı dilde, 54 milyondan fazla seyirciyle buluşan ve şarkıları farklı şehirlerde her gün binlerce kez yayınlanan dünyanın en ünlü müzikali MAMMA MIA!,BKM organizasyonuyla bir kez daha İstanbul’da!

Judy Craymer’ın sahne vizyonu, ABBA grubunun ölümsüz şarkılarıyla, Sophie’nin düğününden önce babasını bulma macerası; 29 Eylül- 4 Ekim tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde seyirciyle buluşacak.

Mamma Mia, George Bush'tan Kofi Annan'a, Bruce Willis'ten Meryl Streep'e, Jennifer Lopez'den Tom Cruise'a, dünyanın en ünlü isimlerinin de defalarca izlediği bir müzikal. Dünyanın gelmiş geçmiş en bilinen şarkılarıyla eğlenmek isteyen 54 milyon kişi, 20 yıldır bu müzikali izliyor! BKM organizasyonuyla İstanbullularla buluşmaya hazırlanan Mamma Mia'nın biletleri Biletix'te satışta.

Catherine Johnson'ın yazdığı, bestesini Benny Andersson ve Björn Ulvaeus'un yaptığı, Phyllida'nın yönettiği ve koreografisi Anthony Van Laast tarafından yapılan Mark Thompson prodüksiyonu Mamma Mia'nın dünya turnesi Littlestar için Universal, Stage Entertainment ve NGM işbirliğinde; Judy Craymer, Richard East ve Björn Ulvaeus tarafından düzenlenmektedir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.