Maçın canlı anlatımı ve son skoru yayınlanacak

Maçın canlı anlatımı ve son skoru yayınlanacak

Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü kulübü yönetim kurulu üyesi ve  sözcüsü Hüseyin Aytekin, tehlike bölgesinden tamamen uzak durarak zirvede kalmak istediğini söyledi.

 

Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü kulübü yönetim kurulu üyesi ve  sözcüsü Hüseyin Aytekin, tehlike bölgesinden tamamen uzak durarak zirvede kalmak istediğini söyledi. Kupada  Amed Sportif Aktiviteler ve Tuzlaspor'u yenen MKE Ankaragücü, kupa yolunda namağlup kalmak istiyor. "Camiamızın yıllardır kupa hasreti var" Türkiye'nin en tutkulu ve coşkulu taraftarlarına sahip olduklarına dikkat çeken Aytekin, "Cumhurbaşkanımız Sayın Faruk Koca camianın yıllardır beklediği bir organizasyonu geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi. tüm forumları koy "Grup bir araya geldi ve bir dayanışma mesajı gönderdi. Topluluğumuz artık yönetiliyor ve teknik ekip futbolcular ve taraftarlarla bağlantı halinde. Başarıya vesile olmasını temenni ediyorum" diyen Hüseyin Aytekin, Türkiye Kupası Ziraat İlerleyen süreçte son 16'ya ulaştıklarının altını çizerek, "Camiamız yıllardır kupaya aç. Ayrıca Türkiye Kupası, Avrupa Kupası'na katılmanın bir hullbet yoludur. Çeyrek final için Beşiktaş ile karşılaşacağız. Sahada sadece futbolun konuşulduğu bir dostluk maçı çerçevesinde oynanan mücadele sonunda çeyrek final oynamak istiyoruz. Mohamed Elneny baş döndürücü bir gelişme kaydetti ve her transfer döneminde gündemde olan Türk kadrosunun tekrar eden bir özelliği oldu.

England News, Londra teknik direktörü Mikel Arteta, Arsenal ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona eren Elneny'den sözleşmesini yenilemesini istedi. 90min'e göre Arsenal, Elneny'nin bu yaz  takımda kalmasını isterken, "Arteta onu mümkün olduğu kadar uzun süre  tutmak istiyor. İspanyol teknik direktör Mısırlı oyuncuyu geçmişte 'Harika takım oyuncusu' olarak tanımlamıştı." Siyah beyazlıların gündeminde, Süper Lig takımlarından Kaiseris Sports forması giyen Onut Bulut var. Beşiktaş milli takıma yükselmeye devam ederken, Anadolu'nun  hullbet giriş transfer planı da ortaya çıktı. Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş, yönetimden sağ bek eklemesini istedi. Kayserispor'un 28 yaşındaki sağ beki Onur Bulut, kara beyaz listenin zirvesinde yer alıyor. Kayserisporlu oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve Beşiktaş'a gelmek istiyor. İç Anadolu takımının yeni yönetimini sözleşmeyi kabul etmesi için ikna etmeye çalışan tecrübeli sağ bek,  Beşiktaş'tan kendisine ilgi duyanları bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.