Lipomagnet ayda kaç kilo verdirir? Lipo magnet ne kadar kullanmak gerekir?

Lipomagnet ayda kaç kilo verdirir? Lipo magnet ne kadar kullanmak gerekir?

Lipo magnet, son yılların en popüler zayıflama ürünü olarak karşımıza çıkmaktadır.

Lipo magnet, son yılların en popüler zayıflama ürünü olarak karşımıza çıkmaktadır. Dünya çapında pek çok ülkede satışa sunulan ürün son günlerde ülkemizde de oldukça rağbet görmeye başlamıştır. Kullanıcı kitlesi kısa sürede artmış, tamamen doğal olan içeriğiyle pek çok kişinin beğenisini toplamıştır. Ayrıca ünlülerin de ürüne olan talebi ve kullandıktan sonra önermeleri ürüne olan güveni artırmıştır.

Çeşitli deniz kabuklarının özleri, c vitamini ve birkaç özel karşımla harmanlanmış lipo magnet kullanıcılarına doğal içeriği sayesinde oldukça fazla güven vermektedir. Üretildiği tarihten itibaren herhangi bir olumsuz etkisi ya da rahatsızlık vermesi söz konusu olmadığı üreticiler tarafından belirtilmektedir. Bu nedenle kullanıcılar açısından lipo magnet yan etkileri özel durumlar haricinde görülmemektedir(alerji, hamilelik gibi özel durumlar). Özel durumları olanların doktorlarına sorarak kullanmaları sağlıkları açısından doğru karar olacaktır.

Lipo magnet, ülkemizde noter onaylı olarak satılan bir üründür. Ürünü kullananlar arasında Seda Akgül gibi birkaç kullanıcı tarafından yapılan deneyde ayda ortalama olarak 4-5 kilo civarında kütle kaybı olduğu noter tarafından da tespit edilerek onaylanmıştır. Bu sayede lipomagnet ayda kac kilo verdirir sorusuna da cevap bulunmuştur. Her insanda aynı etkiyi göstermemekle birlikte doğru kullanıldığında ortalama olarak belirtilen kilonun verilmiş olması lipo magnet kullanacaklar için oldukça önemli bir kriter olmuştur. Lipo magnetin orijinal olup olmadığı da oldukça önemli bir kriterdir. Bu sebeple alacağınız ürünün orijinal lipo magnet olduğundan emin olmanız gerekir. Bu noktada ürünü temin ettiğinizde ilk olarak bakmanız gereken şey hologram kodunun olup olmadığıdır. Bu kodu ürün üzerindeki yazan siteden kontrol ettiğinizde size ürünün orijinal olup olmadığını gösterecektir. Diğer bir yöntem ise resmi satış sitelerinin araştırılmasıdır.

Ürünün resmi satış siteleri dışında alınması durumunda fatura ve makbuz olmayacağı için aksi durumlarda herhangi bir hak talebinde bulunmanız da mümkün olmayacaktır. Orijinal ürünü kolayca anlayabilmeniz için içeriğinden de bahsetmemiz gerekirse; ürünün öncelikle 20 adet suda eriyebilen efervesan tabletten olduğunu ve bir kutusunun yaklaşık 80-90 gram olduğunu belirtmemiz gerekir. Tüp şeklinde bir kutu içinde muhafaza edilmektedir. Ürünün orijinal fiyatı bir kutu olarak 79 TL olmakla beraber farklı fiyat talebinde bulunanları dikkate almamanızı öneririz. Farklı ücretle satılan ürünler büyük ihtimalle orijinal olmayan sahte ürünler olacaktır. Lipo magnet yan etkileri ise çoğunlukla sahte ürün kullananlarda ortaya çıkacaktır.

Bu nedenle orijinal olduğundan emin olmalısınız. Ürünün kullanımına gelirsek; günde 2 tablet alınması önerilmektedir. Bir bardak oda sıcaklığındaki suda 1 adet tableti eriterek kolaylıkla içilebilir. Günde2 tablet kullanılıyor olması(sanah akşam şeklinde olması ve arasında 1 saat gibi bir süre olması ideal) bir adet tüpün yaklaşık 10 günde tükenmesi demek oluyor. Bu sebeple ürün siparişlerinizde bu süreleri hesaplayarak hareket etmenizde fayda var. Lipo magnet ayda kaç kilo verdirir? Sorusuna doğru kullanımda ayda ortalama 4-5 kilo civarı verdireceği düşünüldüğünde yanlış kullanımlarda bu oran doğal olarak aşağılara çekilecektir. Sonuç olarak ürünün doğru kullanımına özellikle dikkat etmenizi önemle belirtmek isteriz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum