LİERAC PHYTOLASTİL

LİERAC PHYTOLASTİL

Lierac Phytolastil hamilelik döneminde çatlak oluşumunu engellemeye yardımcı bir üründür.

Lierac Phytolastil hamilelik döneminde çatlak oluşumunu engellemeye yardımcı bir üründür. Özellikle de karın, basen ve göğüs bölgesi için yardımcı bir üründür. Cildi nemlendirme özelliği sayesinde cildin yumuşamasına ve beslenmesine yardımcı olur.

Özellikle ergenlik ve hamilelik gibi kilo alıp verme olayının hızlı olarak gerçekleştiği dönemlerde ciltte çatlak oluşumları daha fazla görülmektedir. Çatlaklar, özellikle hamileleik döneminde daha fazla oluşmaktadır. Anne adaylarının kilo almaya başladığı 3.aydan itibaren cildini güçlendirmeye başlaması ve cildine gerekli özeni vermesi önemlidir.

Lierac Phytolastil, vücutta oluşan kişiye rahatsızlık veren çatlak görünümünü azaltmaya yardımcı bir üründür. Cilt yüzeyini güçlendirerek cilde esneklik kazandırır. Hafif yapısı sayesinde kolay bir şekilde uygulanır ve cilt tarafından kolayca emilir.

35 yıl önce piyasa çıkan Lierac Phytolastil hala beğenilerek kullanılan çatlak görünümünü azaltmaya yardımcı bir üründür.

Kadın güzelliğinde yüz güzelliği kadar vücut bakımı ve güzelliği de önemlidir. Fakat kimi zaman cildimizde veya vücudumuzda yaşadığımız sorunlar istenmeyen görüntülerin oluşmasına neden olabilir. Vücut çatlakları da bu sorunlardan biridir. Sorunlar oluşmadan önce önlemini almak, daha iyi ve daha etkili sonuçların oluşmasına olanak sağlar.

Çatlak görünümüne karşı cildi koruyucu Lierac Phytolastil sayesinde, cildin nemini ve yumuşaklığını arttırırken cildin esnekliğini de sağlamaya yardımcı olur. Cilde masaj uygulayarak günde bir defa uygulanması tavsiye edilir.

http://www.dermoeczanem.com/lierac-phytolastil-catlak-icin-jel-200-ml

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.