Les Bleus de Bordeaux, 21 Aralık'ta Türkiye Kupası Karadeniz Derbisinde

Les Bleus de Bordeaux, 21 Aralık'ta Türkiye Kupası Karadeniz Derbisinde

Samsunspor ile karşı karşıya geliyor. 24 Aralık'ta Fenerbahçe'nin lig mücadelesi acı bir şekilde sona erdi.

 

Ligde 28 Aralık Çarşamba günü Karagümrük'ü konuk eden Trabzonspor,  5 Ocak'ta Giresun'u ve 9 Ocak'ta Alanya'yı konuk ediyor. 16 günde 5 maça çıkacak olan Fırtına'nın hedefi seriyi kazanarak ligin zirvesine çıkmak. Karadeniz, Akyazı'da 5 maçın 3'ünü taraftar önünde oynayacak.

2 yıldızlı yolcu puanı favorisi

Trabzonspor'un kadrosunda 13 yabancı oyuncu olmasına rağmen 1998 doğumlu genç  oyuncular için ayrılan kararlılık boşa çıktı. Les Bleus de Bordeaux, Perez'in grbets lisansını sezonun ikinci yarısı için etkinleştirmeyi umuyor. Bu anlamda 1 oyuncu ile ayırmak gerekiyor. Favori isimler Djaniny ve Larsen.  Arap Yarımadası, Giannini ile yakından ilgileniyor.

Hiç kullanılmamış 6 isim

Dünya Kupası'nda yer alan Maxi Gomez ve Larsson ile birlikte Giannini ve Jusuf Yazıcı, Antalya'yı antrenman kampında sakatlanarak kaçırdılar. İki yıldız bireysel olarak hafif antrenmanlara katıldı. Burnundan ameliyat olan Bartra kadro dışı kaldı ve Rahtimi geçiş sorunları nedeniyle antrenman kampının neredeyse tamamını kaçırdı. Bu 6 oyuncunun yanı sıra A Milli Takım'da sıklıkla yer alan Ellen Elmaler de elemelerde dinlendi.

Genç oyunculara kapı açık...

Kerem Şen, Taha Altıkardeş ve Emrehan Gedikli Trabzonspor'lu 3 genç oyuncuyla birçok kulüp yakından ilgileniyor. Antrenör Abdullah Afqi de bu oyuncuları düzenli olarak oynayabilecekleri kulüplerden getirmek istiyor. Üçünün gelecek yıl Ocak ayında grbets giriş kendi yollarına gitmesi bekleniyor. Sezon başında Feltner'ın kiralık olarak Ennis Durstein ve Batuhan Cole gibi potansiyel yıldız adayları vardı.

Altyapı zirvesinin tehlikeli sonucu Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, altyapı konferansı yapacak. Avcı, bölgenin daha önce uluslararası uzman bir şirketle anlaştığı ve altyapı sistemini yeniden yapılandırdığı Bordeaux-Mavililer'deki son gelişmelere ilişkin verileri alacak. Potansiyel yıldız adaylarının gelişimini  takip eden Abdullah, U19'un başarılı sol beki Arif Blank'i A takıma transfer etti. Antalya'da kamp kuran Beşiktaş, dün sabah saatlerinde antrenman hazırlıklarına devam etti. Antrenör Şenol Güneş'in antrenörlüğündeki antrenman, beden eğitimi ve taktik antrenmanı şeklinde gerçekleşiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.