Lazerle Varis Tedavisi

Lazerle Varis Tedavisi

Lazerle Varis Tedavisi

 

Uygulaması yalnızca cilt üzerinden yapılmakta olup, küçük kılcal damarları düzeltebilen bir teknolojidir lazerle varis tedavisi. Ameliyatsız varis tedavisine göre daha çok kullanılır çünkü maliyeti onunki kadar pahalı değildir. Genişleyen ve şişen damarlara yüksek ısı vererek onları büzüştürmeyi hedefler. Tedavisi kolay ve pratiktir.

 

Varis Ameliyatı

 

En önemlisi organlarımızdan biri olan bacaklarımızdaki en ufak bir sinek ısırığı bile bizi rahatsız ederken, varis gibi bir hastalık ise yaşam kalitemizi düşürecektir. Eğer ciddi durumlara ulaşmasını istiyorsanız bir an önce tedaviye başlayın veya varis ameliyatı olun. Bu sırada yoğun narkoz verilmektedir ve hastanın tedaviden sonra en az bir hafta hastanede kalması, 20 gün kadar da istirahat etmesi gerekmektedir. O yüzden hekimler tarafından da pek tavsiye edilmez.

 

Köpükle Varis Tedavisi Nedir?

 

Tedavi sırasında kullanılan ilaç köpürtüldüğü için bu adı almıştır. Köpükle varis tedavisi, kalp ve damar cerrahisi alanında en gelişmiş yöntemlerden birisi haline gelmiştir. Diğer varis tedavileri ile ilgili her bilgiye www.varisklinik.com'dan ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.