La Roche Posay Spf 50 Anthelios XL Güneş Kremi Fluide Ultra Light 50ml

La Roche Posay Spf 50 Anthelios XL Güneş Kremi Fluide Ultra Light 50ml

La RochePosay adını Fransa’nın La RochePosay adında ki küçük bir kasabasından almıştır. Formüllerinde bu kasabadan elde ettikleri termal su kullanılmaktadır.

La RochePosay adını Fransa’nın La RochePosay adında ki küçük bir kasabasından almıştır. Formüllerinde bu kasabadan elde ettikleri termal su kullanılmaktadır. La RochePosay markası 30 yılı aşan yılların uzmanlığı ve geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir. Marka dünya çapında ki 25.000 dermatolog tarafından tavsiye edilen bir markadır.La rocheposayhydreane serisi ile ürünler nemsiz ve kuru ciltler için, La rocheposaytoleriane serisi hassas ve toleransı düşük ciltler için, La rocheposayeffaclar serisi akneye ve yağlanmaya eğilimli ciltler için. La rocheposayredermic serisi yaşlanma karşıtı bakım ürünleri, Nutritic ve Lipikar serisi de kuru ve çok kuru ciltler için geliştirilmiştir ve La rocheposaykerium serisi saç dökülmesi ve pullanmalara karşı bakım için kullanılan ürünlerdir.Ayrıca en çok tercih edileni de La roche posay anthelios güneş serisi güneşe karşı hassasiyeti olan bebek, çocuk ve yetişkinler için yüksek koruma sağlar.

La RochePosay dermatolojik gelişmeler sayesinde geliştirdiği ürün yelpazesi ile cildinizi ve saçınızı kusursuz bir şekilde temizlerken aynı zamanda bakımını da yapmaktadır. Bu sebeple de dermatoloji denildiğinde akla ilk gelen marka La RochePosay olmaktadır. Yüz ve vücut nemlendiricileri, şampuan, saç bakım kürü, fondöten, maskara, güneş kremi gibi alternatiflere sahip La RochePosay ürünlerinde en çok cilt bakım ürünleri tercih edilmektedir. La RochePosay bütün testlerden geçirilmiş ve en çok tercih edilmiş bir markadır.

La RochePosay markasının hassas ve güneşe karşı toleranssız ciltler için özel olarak geliştirdiği Anthelios güneş serisinde patentli filtreleme sistemi Mexoplex sayesinde uzun ve kısa olan UVA ışınlarına karşı özel bir koruma içermektedir. La rocheposayanthelios güneş serisinin içeriğinde rahatlatıcı ve yatıştırıcı etki bulunmaktadır. Termal su ile hazırlanan bu ürün hızlı emilim, hafif doku, suya karşı dayanıklılık ve bütün cilt tiplerine uyan özel bir formül ile geliştirilmiştir.

La Roche Posay Spf 50 Anthelios XL Güneş Kremi Fluido Ultra Light kremi yoğun bir şekilde güneş ışığına maruz kalan, hassas ve güneşe karşı toleranssız ciltler için uygundur. Cilt tipi olarak da normal ve karma cildi olan herkes bu ürünü kullanabilir. La rocheposayanthelios güneş kreminin faydaları arasında da cildi güneşin UV ışınlarının neden olduğu zararlardan korumaktadır. Yenilenen ultra hafi dokusu ve akışkan, cildi yağlandırmayan formülü ile la rocheposay güneş kremi çok fazla tercih edilmektedir. Güneş koruyucu krem suya, tere ve kuma karşı da dayanıklıdır. Ciltte yapışkanlık hissi ve beyaz iz bırakmayan la rocheposayanthelios güneş kremi ciltte fark edilmeyerek çabuk emilim sağlar. Ayrıca ürün dermatolojik olarak da test edilmiştir. İçeriğinde herhangi bir parfüm ve paraben bulunmamaktadır. Komedojenik değildir.

Güneşe karşı olan toleranssızlıkları yani güneş alerjilerini önleyen bu krem aynı zamanda ilaçların da sebep olduğu ışığa karşı duyarlılığı ve gebelik lekelerini engellemektedir. Ürün erken cilt yaşlanmalarından ve hücre hasarından da korumakta olan başarılı bir üründür. La rocheposayanthelios güneş kremi cildinizi güneş yanıklarından korurken aynı zamanda cilt reaksiyonlarından ve zararlı olan UV ışınlarının etkisinden de kusursuz bir şekilde korumaktadır. Hassas, normal ve karma cilde sahip olan herkes bu ürünü rahatlıkla kullanabilir.

La RochePosaySpf 50 Anthelios XL Güneş Kremi Fluido Ultra Light kremi güneşe çıkmadan yaklaşık olarak 10-15 dakika öncesinde uygulayabilirsiniz. Kremi güneşe çıkmadan önce uygulamanız gerek çünkü kremin cilt tarafından kusursuzca emilimini gerçekleştirmesi gerekir. Ardından her iki saatte bir veya ihtiyaç görüldüğü takdirde güneş kreminizi tazeleyebilirsiniz. Ürünü yüzünüze sürerken göz çevrenize uygulamamaya dikkat etmelisiniz. Eğer göz çevrenizle teması olursa hemen yıkamalısınız.

https://www.dermoeczanem.com/la-roche-posay-spf-50-anthelios-xl-gunes-kremi-fluido-ultra-light-50ml

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.