Kuyumcu soygununu film çekimi sandılar

Kuyumcu soygununu film çekimi sandılar

Kadıköy'de bir kuyumcuya gelen maskeli ve silahlı 5 kişi, işyeri sahibini etkisiz hale getirerek, 6 kilo altını çaldı. Görgü tanıkları ise soyguncuların çok profesyonel olduğunu söyleyerek, "Maskeli şahıs yolu kesti, daha sonra altınları alıp kaçtılar. Fi

Edinilen bilgiye göre, olay sabah saatlerinde Kadıköy Kayışdağı Akyazı Caddesi üzerinde bulunan Merkez Kuyumcusu'nda meydana geldi. 34 DM 2545 plakalı araçla gelen maskeli 5 kişiden biri araçla kapıda beklerken, bir başka şahıs da kuyumcu önünde silahıyla yolu kesti. Diğer 3 kişi ise kuyumcuya girerek işyeri sahibi Adem Kanaat'i etkisiz hale getirdikten sonra 6 kilo altını aldı. Dışarıda elinde silahıyla bekleyen şahıs caddeden geçen kamyonun yolunu kesince kamyon da yolda duran minibüse çarptı. Altınları alan zanlılar, hızla olay yerinden uzaklaştı.


Soygunu haber alan polis ekipleri olay yerine gelerek çevreyi abluka altına aldı. Yapılan araştırmalarda soygunda kullanılan araç, içinde sahte plakayla birlikte Maltepe İnönü Mahallesi Gelincik Sokak'ta terk edilmiş halde bulundu.

Görgü şahitleri soygunun bir dakika gibi kısa bir sürede olduğunu söyleyerek, "Çok profesyonellerdi. Hatta bir film çekimi sandık. Maskeli şahıs yolu kesti, daha sonra altınları alıp kaçtılar. Filmi andırıyordu" diye konuştu.

Polis kuyumcunun bulunduğu yolu kapatarak incelemelere başladı. Soygunla ilgili Adem Kanaat'in ifadesine başvururken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.