Kuştepe Spor Genç Kanına Kavuştu

Kuştepe Spor Genç Kanına Kavuştu

Kuştepe Spor ‘da değişen yönetim kurulu ile takım içinde de büyük değişikler yaşanıyor. Şuan itibariyle yaş ortalaması oldukça ufak futbolcuları bünyesine katan Kuştepe Spor ligde emin adımlarlar ilerliyor.

 Kadrosunu gençleştiren Kuştepe Spor’da yenilik rüzgârları esiyor. Teknik Heyetinde de kaliteli hocalara sahip olan ve başarılı bir sezon yaşayan Kuştepe Spor’un ligdeki hedefi ligi üst sıralarda bitirerek play oflara kalmak. 7 ay gibi kısa bir süre içinde takım oyuncularının birbirine uyum sağlaması ve memnun olmaları diğer bir artı.

YENİ KADRO KURDUK

Kuş tepe spor Teknik Direktörü Hüseyin Köse; ‘’ Ben geçen sene seyirciydim. İzlediğim bir takım vardı ama takımda oyuncuların gündüz antrenman yapma ile ilgili problemleri olacağını düşünerek hepsiyle konuştuk ama devamlılıklarını olmayacaklarını söyledikleri için biz otomatik olarak yeni bir kadro kurmaya yani, bir işte çalışmayan, futbolu gerçekten meslek edinmiş, bu işi profesyonelce yapmayı düşünen, normal hayatlarında efendi arkadaşlardan yeni bir grup oluşturma çalıştık. Çok şükür, bugün itibari ile düşündüklerimiz ve yaptıklarımızla ilgili sıkıntılar yok. Saha dizilişi olarak, oyuncu seçme olarak, oyun açısından kendi sistemimizi ortaya koyduk. Bu kadar kısa sürede takımın kaynaşıp başarılı bir grafik çizmesi bizi gerçekten umutlandırıyor.” diyerek ligde iddialı olduklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.