Kuştepe hedefe kilitlenmiş

Kuştepe hedefe kilitlenmiş

Kağıthane sadabat sahasında haftanın dört günü çalışan kuştepe spor oynayacağı play of maçlarına sıkı hazırlanıyor.

 Her antremanda sporcuların yanında olan yöneticiler ecevit şahin,ahmet özer,recep aslanpay ve malzemeci mustafa yazıcı şöfer erdoğan küçüksolak teknik direktör hüseyin köse başarı için kenetlenerek kuştepe sporu bal ligine taşıyacak sporcularına moral vermektedir. Yeniköy sporun üç,cfsbağcılar sporun yedi puan önünde bulunan birinci gurup lideri kuştepe spor kadrosunu güçlendirebilmek içinde transfer çalışmalarına da devam etmektedir.fenerköyspordan tufan,samsun bafra spordan salih kaya ,nişantaşı spordan emre transfer edildi.genel kaptan ecevit şahin sözlerine devam ile

Yeniköy spor ile berabere kalarak guruptan çıkmayı garantiledik. Önümüzdeki oynayacağımız onbir final niteliğindeki play of maçlarımızdan sonra bal liginde oynamaya hak kazanacak neticeleri almak istiyoruz. Camiamızdaki birlik ve beraberlik bize güç vermektedir. Güçlü kadromuza takviye devam edecektir.uzun bir maratona hazırız ve bal liginde oynamak istiyoruz .

Daha sonra eski kaptanları kaleci bülent arkadaşlarını ziyaret ederek arkadaşlarına başarılar diledi.kaptan kaleci türker ile eski kaptan bülent birlikte kuştepe sporun kalesinin dün olduğu gibi bugünde emin ellerde olduğunu belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.