Küçükberber'in cenazesi

Küçükberber'in cenazesi

Hayatını kaybeden Jaguar Otomobilleri Türkiye Temsilcisi Zeki Küçükberber'in oğlu Mete yarın defnediliyor.

Kalp rahatsızlığı dolayısıyla tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Jaguar Otomobilleri Türkiye Temsilcisi Zeki Küçükberber'in oğlu Mete Küçükberber'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Zincirlikuyu Gasılhanesi'ne götürüldü. Adli Tıp Kurumu önüne ailesinden kimse gelmezken, Küçükberber ailesi avukatı Oral Güven, cenazenin yarın öğle namazının ardından Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedileceğini söyledi.

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden ünlü iş adamı ve Jaguar otomobilleri Türkiye Temsilcisi Zeki Küçükberber'in oğlu Mete Küçükberber'in cenazesi saat 11:30 sıralarında Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Adli Tıp Kurumu'na Küçükberber ailesinden hiç kimse gelmezken, cenaze alım işlemleri için aile avukatı Oral Güven, hazır bulundu. Adli Tıp Kurumu'na Jaguar marka otomobiliyle gelen Güven, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Mete Küçükberber'in uyuşturucu kullandığı yönündeki haberleri yalanladı. Küçükberber'in kalp hastalığının 5-6 yıl öncesine dayandığını söyleyen Güven, "Burda ben biraz önce de onu söyledim. Burdaki hem ölüye saygı olması hem de sevenlerine ve yakınlarına karşı dikkatli olmalıyız. Bugün arkadaşlarını ve ailelerini üzmenin neye menfaati olabilir. Biraz daha ılımlı olmanız gerekir diye düşünüyorum. Rahmetli bir kişinin ardından böyle bir şeyi söyleminin de doğru olmayacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Ailenin çıkan haberlerden dolayı çok üzgün olduğunu ve Adli Tıp Kurumu'na kadar gelemediklerini ifade eden Güven, yönlendirici haber çıkması durumunda gerekirse hukuki yola başvuracaklarını ifade etti.

Henüz ölüm sebebinin tam olarak bilinmediğini aktaran Güven, Adli Tıp Raporu çıkınca konunun netlik kazanacağını ve kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti. Mete Küçükberber'in cenazesinin yarın öğlen namazı sonrası Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.