Köpeklerin İkinci Yuvası Clup RinTinTin  Sarıyer’de Açıldı

Köpeklerin İkinci Yuvası Clup RinTinTin Sarıyer’de Açıldı

Türkiye’nin en lüks köpek otelini de bünyesinde barındıran Clup RinTinTin, kapılarını 21 Haziran Pazar günü Sarıyer’de köpek dostları ve sahipleri için açtı.

 

Açılış organizasyonu F&F Ajans Feza Fırat tarafından gerçekleştirilen Clup RinTinTin’i ünlü voleybolcu Bahar Toksoy, deneyimli eğitmenler Serkan Turhan ve Yeşer Sanatkar ile birlikte işletecek.

Pet sektöründe 4 yıldır faaliyet gösteren RinTinTin, yeni konsepti ile daha çok köpek sahibine hizmet vermeye hazırlanıyor. Sarıyer’deki yeni binasında faaliyete geçen Clup RinTinTin, deneyimli köpek eğitmenleri Serkan Turhan, Yeşer Sanatkar ve ünlü voleybolcu Bahar Toksoy tarafından işletilecek.

Köpek bakımından, günlük kreş hizmetine, danışmanlıktan köpek ve köpek sahibi eğitimlerine kadar pek çok konuda köpek sahiplerinin ihtiyaçları için çözüm merkezi olan Clup RinTinTin, 6000 metrekarelik geniş bahçesinde bulunan oyun alanları ve köpek süitleri ile fark yaratıyor. Clup RinTinTin, köpek sahiplerine geliştirilmiş Ozon sistemi ile dezenfektasyon, yine yerlerde bulunan iyon kaplı pvc kaplamalarıyla sağlanan hijyenik ortam, otel ve günlük kreş için 7/24 servis imkanı sunuyor.

Clup RinTinTin köpeklerin konforu ve mutluluğu için özel tasarlanan konsepti ve geniş hizmet yelpazesiyle köpek sahiplerine avantajlarla dolu bir dünya sunuyor.

Açılış davetine ; Tuğba Özay, Korhan Abay, Neslihan Yargıcı, Feriha-Osman Göksu, Anta Toros, Arte Tahir, Emel Sözer, Aslı Saçar, Perihan Akı, Başak-Bülent Oral, Tunus Başkonsolosu Neyla Chebaanne ve ailesi, Uğur Batur, Seta Balcı, Ayşegül-İris Kayabay, İffet Gray, Murat Murathanoğlu, Süha Ölmez, Aslıhan Egemen, Sinan Zeren köpekleriyle katıldılar.

rintintin-club(1)300.jpgrintintinclub(2)300.jpgrintintinclub(3)300.jpgrintintinclub(4)300.jpgrintintinclub(5)300.jpgrintintinclub(6)300.jpgrintintinclub(7)300.jpgrintintinclub(8)300.jpgrintintinclub(9)300.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.