Konyaspor 25, Alanyaspor ise 18 puana sahip

Konyaspor 25, Alanyaspor ise 18 puana sahip

Konyaspor, önümüzdeki hafta Sivasspor'u konuk edecek. Alanyaspor, Kayserispor'u konuk edecek.

 

Konyaspor, önümüzdeki hafta Sivasspor'u konuk edecek. Alanyaspor, Kayserispor'u konuk edecek. Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Bu  maç öncesi  Beşiktaş cephesinde şimşek hızında gelişme yaşandı. Beşiktaş yönetimi ve yönetim kurulu başkanı Tevfik Yamantürk'ün fahri forumda değil, numaralı forumda yer aldığı anlaşıldı. Gaziantep ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, zirveyi uzaktan seyrederken sahaya yansıyan verilerle dikkatleri üzerine çekti Siyah beyazlıların Gaziantep'te 20 şutu var. Sadece bir vuruş aldı. O vuruş Beşiktaş'ın golüydü. Beşiktaş bu zorlu maçta 13 top kaybı yapsa da bekabet rakip defans oyuncularının 6 şutunu engelledi. Beşiktaş 6 pas ve 2 şut, 10 ceza sahası içinden ve 8 şut  ceza sahası dışından tamamladı. Açılıştan 16 şut  gelirken duran toplardan sadece 4 şut geldi. Beşiktaş'ın 6'sı kafa, 3'ü sol vuruş olmak üzere 11 şutu vardı.

Beşiktaşlı oyuncu Gaziantep'te 26 dripling denedi ancak 11 kez  başarısız oldu. Siyah Beyazlılar ayrıca  maç boyunca 31 kez düştü, 12 kez dönüş yaptı ve 19 hatalı kontrol yaptı. Beşiktaş Premier Lig'de 15. Hafta, Gaziantep FK çıktı. Karşılaşmadan 1-1'lik skorla ayrılan Siyah Beyazlılar, 1-0 gerideydi. Maçın ardından Tivibu Spor'a açıklamalarda bulunan Erman Özgür, Beşiktaş'ın bekabet giriş mevcut kadrosuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erman Özgür, Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'nin devre arasında riskli bir transfer yapmayacağını ifade etti. Gaziantep FK Teknik Direktörü Errol Blut, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut'un açıklaması şöyle:

"Fiziksel olarak sahada hepimiz iyi görünüyoruz ve oyuncularımız sahaya beklentilerimizi iyi yansıtıyor. Beşiktaş bu hafta bizden 1 gün önde oynadı. Ekibimi tebrik ederim. 1-1'lik skor bizi çok üzdü. 2 puan daha alabilirdik. Maçın sonlarında  gol yedik ve gol yemememiz gerekiyor. Beşiktaş baskı altında oynamasına rağmen 2-3 sıralarda. 3-4 net noktamız var ama değerlendiremiyoruz. En iyi şekilde ilerliyoruz. Futbolun iki kuralı vardır. Birincisi pozisyona girmek ve değerlendirmektir. İkincisi, daha az hata yapın veya hiç hata yapmayın.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.