Konkasör Tesisi İmalatın da Büyük Başarılara İmza Atan Firma

Konkasör Tesisi İmalatın da Büyük Başarılara İmza Atan Firma

Konkasör sektörün de yaklaşık 14 yıldan bu yana hizmet veren Fabocompany firması, yaptığı atılımlar ile Türk ekonomisine büyük ölçüde katkılar sağlamaktadır.

Konkasör sektörün de yaklaşık 14 yıldan bu yana hizmet veren Fabocompany firması, yaptığı atılımlar ile Türk ekonomisine büyük ölçüde katkılar sağlamaktadır. Türkiye’nin en çok konkasör ve beton santrali ihracatını yapan firma, 2018 hedeflerini ise % 250 artırarak daha fazla tesis ihraç yapacaklarını belirtti.

Türkiye de özellikle 2000’li yıllar da gelişen konkasör tesisi sektörü son dönemler de farklı firmalarında kurulması ile büyük bir Pazar ve rekabet haline gelmiş durumdadır. Bu pazarda öncelik Türkiye olmak üzere bir çok Avrupa ve Afrika ülkesine hakim olan FaboCompany, 2003 yılından bu yana hizmetlerine durmaksızın devam etmektedir. Konkasör imalatının zor olduğunu bir çok madencilik firması ve sektöre hakim olan firmalar bilirler. Bu yüzden bu tesislerin imalatı ile meşkul iseniz ilave bir iş yapmak ya çok zordur ya da imkansıza yakın bir şeydir. Fakat Fabo makina, bu imkansızlığı başararak konkasör imalatının yanı sıra beton santrali imalatı ile de aynı başarıyı yakalamış ve sadece 2017 sezonunda yurt dışına 93 adet beton santrali kurulumunu gerçekleştirmiştir.

Geniş Ürün Portföyü

An itibari ile Fabo makine bünyesinde bugün kırma eleme tesisi ve beton santrali çeşitleri dahil toplam 30’dan fazla ürün çeşidi bulunmaktadır. Bu ürünlerin başlıcaları, sabit ve mobil kırma eleme tesisleri, sabit ve mobil beton santralleri, tersiyer kırıcı, çeneli kırıcı, kübikser kırıcı, konik kırıcı ve titreşimli elek gibi sistemlerdir. Kum yıkama eleme tesisi sistemlerinin de imalatının gerçekleştiği firma da toplam 25’e yakın çalışan kadrosu, 14 yıldan bu yana Fabo makina ile birlikte olup, işinde uzman kişilerden oluşmaktadır. Bu denli bir başarı ile piyasaya hakim olan firma sahibi Fatih Bozkurt’un görüşlerini aldığımız da bizler için piyasaya dair bazı özel bilgileri de paylaştılar.

Konkasör sektörü özellikle son dönemler de hızla ilerleyen bir sektör haline geldi. Hızla gelişmesi ve yeniliklerin çıkması tabi ki beraberinde kolaylık lel zorluğu da getirdi, buna dayalı olarak da sektörde tutanmak gerçekten zor hale geldi diyebiliriz. Ama fabo makina olarak bu durum bize negatif etkiden ziyade pozitif bir etki oluşturdu. Çünkü, 14 yıllık deneyim ve tecrübe az değil ve yanımız da bulunan elemanların hemen hepsi bizle birlikte kurulduğu günden bu yana çalışan elemanlarımız. Yaptıkları işe oldukça hakim ve çözüm odaklı çalışan elemanlardır. Bu da ürettiğimiz makinaların kalitesine yansımaktadır. Ve son olarak şunu da belirtmek isterim ki bizler kurulduğumuz günden bu yana ağırlık olarak müşteri memnuniyeti odaklı çalıştık ve buna dayalı olarak da ürettiğimiz her tesis ve santral de maliyet oranını en düşük seviyeye düşürerek, kapasite ve kaliteyi en üst seviyeye çıkarmak için var gücümüz ile çalışmalara devam ediyoruz.  Sadece imalatta çalışan değil, ofis çalışanlarımız da sektöre hakim olan insanlar bu sebeple https://www.fabocompany.com sitemiz üzerinden 7/24 5 farklı dilde online olarak teknik destek ve bilgi desteğini sunmaya çalışıyoruz. Ziyaretçilerimiz sitemizi ziyaret ederek  hem sektör hakkında hem de firmamız hakkında geniş bilgiye sahip olabilirler.”


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.