KKTC’den gazetemiz yazarına ödül

KKTC’den gazetemiz yazarına ödül

Şişli Gazetesi yazarı Murat Botanlıoğlu’na KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından ödül verildi.

ŞİŞLİ GAZETESİ KIBRIS’TA  

Taekwondo, Karate, Aikido, Kurash, Wushu, Muaythai Federasyonu’nun tertiplemiş olduğu; 2014 yılının başarılı sporcu, idareci, hakem, antrenör ve kulüplerin ödüllendirildiği Oscar Ödül töreni Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun katılımıyla Girne Avrasya Taekwondo Merkezinde yapıldı.

TÖRENE DEVLET ERKANI KATILDI

26/01/2015 tarihinde yapılan törene Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Ünal Üstel, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Girne Milletvekili Kutlu Evren, Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yön.Kur. Üyesi Levent Karataş, Yurtdışı Türkleri Karate Federasyonu Yön.Kur. Üyesi İbrahim Altınova Sporcu ve Aileleri katıldı.

CUMHURBAŞKANI’NDAN BOTANLIOĞLU’NA ÖDÜL

Tören’in başında KKTC Taekwondo, Karate, Aikido, Kurash, Wushu, Muaythai Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen ve Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Şişli Gazetesi yazarı Murat Botanlıoğlu ve başarılı sporculara plaketleri takdim edildi. Federasyon Başkanı Gökbilen Federasyonun faaliyetleri ve başarıları hakkında bilgi verdi.

EROĞLU’NDAN ANLAMLI MESAJ

Cumhurbaşkanı Eroğlu ise böyle anlamlı bir günde sporcularla birlikte olmaktan onur duyduğunu belirterek, Taekwondo Federasyonu’yla her zaman yakın ilişkiler içinde olduğunu ve elinden geldiğince tüm etkinliklere katılmaya çalışacağını söyleyerek Taekwondo’nun disiplin gerektirdiğini ve bu disiplinle gerçekleştirilen müsabakaları izlemekten her zaman keyif aldığını belirten Eroğlu başarılı gençleri ve onları teşvik eden aileleri de kutladı.

kktc-cumhurbaskani-gazetemize-odul.jpg

kktc-cumhurbaskani-gazetemize-odul-001.jpgkktc-cumhurbaskani-gazetemize-odul-005.jpgpinar-akarpinar.jpg

kktc-cumhurbaskani-gazetemize-odul-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.