Kişiye Özel Gülüş Tasarımı

Kişiye Özel Gülüş Tasarımı

Estetik açıdan her geçen gün çok daha farklı imkanlara sahip olan medikal yöntemler aracılığıyla istenen gülüş tasarımları oluşturulabilmektedir.

Estetik açıdan her geçen gün çok daha farklı imkanlara sahip olan medikal yöntemler aracılığıyla istenen gülüş tasarımları oluşturulabilmektedir. Diş hekimlere tarafından yapılan yenilikler sayesinde ilgi çekici, entelektüel ya da göz alıcı gülüşlere sahip olabilir, fotoğraflarda özgürce gülümseyebilirsiniz.

Kişiye Özgü Gülüş Tasarımı Kimlere Uygun?

Herkes tarafından yaptırılabilir olan estetik diş hekimliği uygulamasıdır. Bununla birlikte dişleri yüzünden rahat bir şekilde gülemeyen insanlar başta olmak üzere dişlerinde problem yaşayan kişiler gülüş tasarımı başvuruları yapabilir. Dişleri gülme sırasında kaybolan kişilerle gülüşlerini beğenmeyen kişilere gülüş tasarımı yapılabilir. Çoklu olarak yapılan tedavi planlarının disiplinli bir şekilde uygulanmasıyla kısa zaman içinde istenilen seviyeye gelmesi de mümkündür.

Kişiye Özel Gülüş Tasarım İşlemleri

Gülüş tasarım işlemlerinde tüm unsurların dikkate alınması söz konusu olmaktadır. Yalnızca ön dişler için işlemler uygulanmamaktadır. Bununla birlikte tüm dişler ve yapılarıyla diş etleri gibi çevre dokular, yüz şekli, ten rengi ve dudaklarda değerlendirmeye dahil edilen unsurlardır. Dişlerin dizilim durumlarından, renk veya büyüklüklerinden memnun olmayan hastalara nasıl bir gülüş tasarımı sunacağı önceden belirlenmektedir. Böylelikle işlem öncesinde gülüş tasarımı görülebilmektedir. Arka dişleri eksik olan veya hiç olmayan kişiler içinde yapılacak destek işlemleriyle gülüş estetiği kazandırılmaktadır. Çene kemiklerinde tespit edilen erimelere karşı ise İmplant uygulamaları en kalıcı ve sağlıklı çözüm olacaktır.

Tedaviye Başlangıç

Uzman hekimler tarafından yapılan işlemlerin hemen hemen tamamı hastanın isteği doğrultusunda şekillenmektedir. Üç boyutlu olarak dijital ortamda yapılan kişiye özel gülüş tasarımlarının hasta tarafından onaylanması sonrasında tedaviye başlanılmaktadır.

İşlemlerde çok ince ve şeffaf olmasından dolayı porselen laminalar kullanılabilirken aynı zamanda estetik görünümde kazandırmaktadır. Bununla birlikte diş yapılarındaki renk ve şekil bozuklukları tedavi edilirken diş etleri içerisindeki renk farlılıkları da giderilmektedir. Özellikle sigara kullanan kişilerde belirgin olan koyu renklerin giderilmesi de birtakım işlemlerle mümkün hale getirilmektedir. Ayrıca diş beyazlatma işlemleri yapılarak da istenen ışıl ışıl yapıya sahip olunabilir.

Hassas bir işlem ağına sahip olan kişiye özel gülüş tasarımları tedavilerinde diş teknisyenleri ve hekimleri ortak bir çalışmanın içine girmektedir. Titiz bir çalışma sonucunda görünüm açısından kusursuz dişler hedeflenirken yüz hatlarıyla da uyumlu olması amaçlanmaktadır. Bu sayede estetik diş hekimliği uygulamaları aracılığıyla kişiye özel gülüş tasarımı oluşturularak özgüvenli pozlar verilmesi sağlanmaktadır.

Daha Fazla Bilgi İçin: http://www.adadent.com.tr/dijital-gulus-tasarimi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.