Kiralık Ve Satılık Jeneratör Çeşitleri

Kiralık Ve Satılık Jeneratör Çeşitleri

Büyük küçük tüm işletmelerde kullanılan jeneratörler, enerji kesintisinde üretimin durmadan devam etmesini sağlayan benzinli ve dizel makinelerdir.

            Büyük küçük tüm işletmelerde kullanılan jeneratörler, enerji kesintisinde üretimin durmadan devam etmesini sağlayan benzinli ve dizel makinelerdir. İster satılık olsun ister kiralık, tüm jeneratör çeşitlerini üreten ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıran firmamız, Avrupa standartlarında üretim yapan kurumsal bir firmadır. TSE garantili pano ve alternatörleri ile tüm jenerator modelleri satış ve servis garantilidir.

 

 Dizel Jeneratör

 

            Onlarca çeşidi ile dizel jeneratör modelleri yakıt tüketimi bakımından en az masraflı jeneratörlerdir. Mükemmel bir performansa sahip olan cihazlar en az yakıtla maksimum verimin elde edildiği ürünlerdir. Hayatın vazgeçilmezi olan elektrik enerjisinin kesintiye uğradığı durumlarda devreye girerek tüm elektrikli cihazların çalışmasını sağlayan jeneratörler, yaşam kalitesinin düşmesine fırsat vermeyen fonksiyonel makinelerdir. Her ihtiyaca uygun kapasiteleri ile tüm jeneratör modellerini firmamızda bulacaksınız.

 

 Marin Jeneratör

 

            Denizlerde gemi, tekne ve vapur gibi taşıtlarda kullanılan marin jeneratör, daha küçük alanlar zapt ederek deniz araçlarında jeneratör ihtiyacını karşılayan makinelerdir. Satış ve satış sonrası hizmetleri ile Türkiye ve 90 dünya ülkesine hizmet sunan firmamız, jeneratör üretiminde son teknolojiyi kullanan sektörün güvenilir ve tecrübeli bir firmasıdır. Ricardo, Iveco, Volvo, Cummins, Ford, Mtu, Perkins, Steyr, Lombardini, Doosan marka jeneratör motorları kullanan firmamız, dünyanın en gözde markaları ile çalışan bir firmadır.

 

            Kabin ve pano üretiminden jeneratör üretimi satışı ve kiralamasına kadar alanında her işi hakkını vererek yapan firmamız, profesyonel kadrosu ve son teknoloji üretim tesisleri ile en kaliteli hizmeti en ekonomik fiyatlarla sunmaktadır.

 gucbirjenerator.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.