Kimse yenemedi yenemeyecek

Kimse yenemedi yenemeyecek

Fenerbahçe İnter'i yenerse tarihinde ilk kez gruptan çıkacak.

Sarı-Lacivertliler Şampiyonlar Ligi'nde bugün İnter karşısına çıkıyor.
Grubunda yenilgisiz tek takım olmasına rağmen 2. sırada yer alan temsilcimiz İstanbul'da yendiği rakibini Milano'da da devirip yeni bir destan yazarken grup liderliğini de ele geçirmek istiyor

Avrupa'da fırtına gibi esen ve Şampiyonlar Ligi'nin 7 namağlup takımından biri olan Fenerbahçe saat 21.45'de G Grubu'nda, İnter ile kozunu paylaşacak. Milano'daki bu zorlu mücadelede temsilcimizin hedefi yenlmezlik unvanını korumak ve bunun yanısıra İnter'i yenerek İstanbul'a lider olarak dönmek. Zico ve öğrencileri tarihi bir zafer elde edeceklerinden eminler.

UNVAN PEŞİNDELER

Fener, İnter'i yenerse son maçı İstanbul'da CSKA ile yapacak ve büyük ihtimalle de gruptan lider çıkacak. Sarı-Lacivertli temsilcimizde, sakat Deniz ve Kezman forma giyemeyecek. Kanarya bugün kazanırsa, grup maçlarında en çok puan toplayan Türk takımı olma unvanını G.Saray'dan alacak. G Grubu'nda 4. maçlar sonunda 8 puanı bulunan sarılacivertliler, kalan 2 maçından sadece 1'ini kazanması durumunda 11 puana ulaşarak, 10 puan toplayan G.Saray'ın bu unvanını da elinden alacak.

SAAT: 21:45 STAT: Giuseppe Meazza HAKEM: Konrad Plautz YAYIN: Star TV





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.