Kılıçdaroğlu’ndan Sarıgül’e sitem

Kılıçdaroğlu’ndan Sarıgül’e sitem

Seçim sonuçlarının tartışıldığı CHP Genel Merkezi’ndeki Parti Meclisi’nde Kılıçdaroğlu; Kadir Topbaş’a ‘abi’ misyonunu yükleyen Mustafa Sarıgül’e ‘Topbaş’ı eleştirmek tek bana kaldı’ diye eleştirerek İstanbul’da revizyon sinyali verdi.

 ‘ARTIK YANLIŞLARA İZİN VERMEYECEĞİM’

Mustafa Sarıgül’ün rakibi olan Kadir Topbaş’ı eleştiremediğini ifade eden Kılıçdaroğlu ayrıca Sarıgül’ün arzu edilmeyen birçok ismi meclis üyesi yazdığını ve yine istenmeyen birçok isminde başkan yardımcısı yaptığı için de eleştirdi.  Kılıçdaroğlu bundan sonra da bu tür yanlışlara izin vermeyeceğini ve gerekeni yapacağını ifade etti.

‘İSTANBUL’DA ETKİN MUHALAEFET YAPILMADI’

Toplantının sonunda eleştirilere de yanıt veren Kılıçdaroğlu, bazı il örgütlerinin seçim sürecinde başarısız olduğunu söyledi. İstanbul başta olmak üzere bazı yerlerde kent yönetimlerine dönük etkin muhalefet yapılamadığını belirten Kılıçdaroğlu, Kadir Topbaş’a parti içinden yeterince muhalefet yapılamadığından yakındı.

‘TOPBAŞ’A ‘ABİ’ MİSYONU YÜKLENDİ’             

“Topbaş gördüğüm en beceriksiz, en yeteneksiz belediye başkanıdır. Ama maalesef biz yeterince muhalefet edemedik. Topbaş’la ilgili bir ‘abi’ kavramı ortaya atıldı. Topbaş’ı eleştirmek bir tek bana kaldı” diyen Kılıçdaroğlu, üstü kapalı olarak hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ve hem örgüt hem de milletvekillerine sitem etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.