Kılıçdaroğlu İnönü’ye ‘Arkandayım’ dedi

Kılıçdaroğlu İnönü’ye ‘Arkandayım’ dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu milletvekili seçimlerin yaklaşmasıyla Şişli Belediyesi’nde Hayri İnönü ve Sarıgül Ailesi arasında yaşanan sansasyonlara şimdilik el koydu. Kılıçdaroğlu Hayri İnönü’ye seçilmiş bir başkan olarak ‘Arkandayım’ dedi.

ŞİŞLİ GAZETESİ BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ


‘CHP Genel Merkezi’nin Hayri İnönü ve Emir Sarıgül’ü Ankara Genel Merkeze çağırarak ifadeleri alınıyor’ haberini veren tek gazete olan Şişli Gazetesi olarak yine bir ilki daha gerçekleştirdik. Ayrıca Türkiye Şişli ile ilgili haberleri Şişli Gazetesi’nden alarak kamuoyunun aydınlanmasına vesile olarak bir habercilik örneği daha gösterdik.

“ARTIK SORUNLARINIZI ARANIZDA HALLEDİN”


Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’daki görüşmesine Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Emir Sarıgül ve CHP İstanbul milletvekili İhsan Özkeş katıldı. Kılıçdaroğlu sorunları aranızda halledin talimatı verdi.

“İSTEDİĞİ BİRİM MÜDÜRÜ İLE ÇALIŞABİLİRSİN”


Kılıçdaroğlu Emir Sarıgül’ün bulunduğu ortamda İnönü’nün seçilmiş bir başkan olduğunun altını çizerek Şişli Belediye Başkanlığı’na devam edeceğini net bir ifadeyle belirtti. Ayrıca Kılıçdaroğlu İnönü’nün arkasında olduğunu da belirterek istediği birim müdürü ile çalışabileceğini ifade etti.  

EMİR SARIGÜL SÖZ VERDİ


Hayri İnönü Kılıçdaroğlu’nun karşısında yaşadığı sorunları anlattı. Hayri İnönü’den sonra Emir Sarıgül; “Zaman zaman tatsızlıklar oldu. Fevri açıklamalar yaptık. Artık uzlaşı içinde çalışacağız” diyerek Kılıçdaroğlu’na söz verdi.

Hayri İnönü görüşme sonrası bir açıklama yaptı.  

İNÖNÜ: “ÇALIŞMALARA BAŞLADIM”


"Görüşme bir saat kadar sürdü. Kemal Bey bize,' Artık sorunu aranızda halledin. Kırgınlıklara bir son verin ' dedi. Bunun üzerinde toplantı samimi bir ortamda geçti. Yaşanılan sorunları anlattık. Bundan sonra olmayacağına dair sözler verildi. Kemal Bey bana dönerek 'Siz seçilmiş başkansınız. Sizin arkanızdayız' dedi. Toplantı bu şekilde gerçekleşti. Bu görüşmenin ardından da çalışmalara başladım"
  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.