Keten İnşaat’ın adamları zabıtayı hastanelik etti

Keten İnşaat’ın adamları zabıtayı hastanelik etti

Keten İnşaat’ın sahibi Selahattin Keten’in adamları, yıkım kararı olan, mühürlü inşaatta yapılan çalışmayı durdurmak için giden Şişli Zabıta Komiseri Coşkun Bayraktar’ı darp ederek hastanelik etti.

Keten İnşaat’ın Şişli’de Abide-i Hürriyet Caddesi 193 numaralı yerdeki inşaatı kaçak olduğu için mühürlenerek yıkım kararı verilmişti. İnşaat mühürlü olmasına rağmen Keten İnşaat mühür fekki yaparak çalışmaya devam etti. Şişli Zabıta ekipleri tekrar inşaatı mühürleyerek çalışmaya durdurdu. Gelen ihbar üzerine tekrar inşaatı durdurmak için inşaata giden zabıta ekibi saldırıya uğradı.

COŞKUN BAYRAKTAR’A 8-10 KİŞİ SALDIRDI

Şişli Zabıta Komiseri Coşkun Bayraktar ve bir de zabıta memuru ile kontrol etmek için inşaata girmek üzereyken daha önceden hazırlık yaptıkları anlaşılan Keten İnşaat’ın 8-10 elemanı ellerinde sopalarla komiser Coşkun Bayraktar’a saldırarak hastanelik ettiler.

BAYRAKTAR MÜŞAHEDE ALTINDA

Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırılan Coşkun Bayraktar’ın hayati tehlikesinin olmadığı ama müşahede altında tutulduğu ifade ediliyor.

ŞİŞLİ ZABITASI: “OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ”

Saldırıya uğrayan arkadaşları için seferber olan başta Şişli Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi olmak üzere birçok zabıta personeli Şişli Karakolu’na giderek şikâyetçi oldular. Zabıta ekibi bu işin peşini bırakmayacaklarını ifade etti.  

 

KETEN İNŞAAT SARIGÜL’E ÇOK YAKINDI

Sarıgül’e yakınlığı ile bilinen Keten İnşaat; Nişantaşı’nda yapılan inşaatların büyük bölümünün müteahhitliğini yapmaktaydı. Bu inşaatların da çoğunluğunun ya kaçak olarak yapıldığı ya da normal imardan çok daha fazla imarlı yapılmasına göz yumulduğu ifade edilmekteydi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.