Keskin: '55 bin dolar kira, 35 bin TL’ye düşürülmüş!'

Keskin: '55 bin dolar kira, 35 bin TL’ye düşürülmüş!'

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: ‘Şişli Belediyesi’nin yan tarafındaki benzin istasyonunun kirası, geçmiş dönemde 55 bin dolardan 35 bin TL’ye düşürülmüş’ dedi.

KESKİN’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Muammer Keskin; Şişli Belediyesi’ne ait olan belediyenin yanındaki benzin istasyonunun kiraya verilmesi için verilen yetkilendirmenin konuşulduğu meclis toplantısında, yöneltilen bir soru üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

"FATMA GİRİK DÖNEMİNDE KİRA BEDELİ 55 BİN DOLAR"

Fatma Girik’in Şişli Belediye Başkanı olduğu dönemde, meclis toplantısında belediyeye ait benzin istasyonunun kirası, 55 bin dolar olarak belirlenmiş, Şişli Belediyesi de yıllarca 55 bin dolar kira almış.

SARIGÜL DÖNEMİNDE 35 TL’YE DÜŞÜRÜLMÜŞ

Mustafa Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanı olmasıyla, 55 bin dolar kira bedeli 35 bin TL’ye düşürülüyor. 35 bin TL’ye verilmesine rağmen, Şişli Belediyesi kiracısından 4,5 milyon TL kira alacaklısı durumda.

Mustafa Sarıgül'den sonraki yönetim benzin istasyonunun kiracısını mahkemeye vererek boşalttı.

“BENİM DÖNEMİMDE PEŞKEŞ ÇEKİLME OLMAYACAK”

Keskin, mecliste yöneltilen bir soru üzerine, ‘Tüm Şişli Halkı’nın huzurunda söz veriyorum. Benim dönemimde asla belediyenin malları böyle birilerine peşkeş çekilmeyecek’ dedi.

Keskin, benzin istasyonunun kira değerinin belirlenebilmesi için bir komisyon kurdurarak, güncel değerini tespit ettirip, sonrasında da bu benzin istasyonu yapılacak açık ihale ile kiraya verileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum