Kent-Yol A.Ş.’nin yeni başkanı: Ömer Engin Baysal

Kent-Yol A.Ş.’nin yeni başkanı: Ömer Engin Baysal

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü Şişli Belediyesi’nin iştiraki olan Kent-Yol’un Başkanı Tonguç Çoban ve yönetimini görevden aldı. İnönü; Kent-Yol’un başkanlığına aile dostu olan Ömer Engin Baysal’ı atadı.

Kent-Yol’da üç meclis üyesinin de yer aldığı yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor.

Kent-Yol’un yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Engin Baysal, Başkan Yardımcılığı’na da Ali Adnan Aslan atandı.  Yönetim Kurulu Üyeliklerine İsmail Duman ile birlikte, Şişli Belediye Meclis Üyeleri olan Muharrem Çatalkaya, Dilek Çiçek ve Orhan Beğenmiş yer aldı.

İNÖNÜ’YÜ YALNIZ BIRAKAN MECLİS ÜYELERİ

5.000 TL MAAŞ KARŞILIĞINDA YANINDA OLDULAR

Kent-Yol’un yeni yönetiminde mecliste Hayri İnönü’yü yalnız bırakarak tek başına oturmasına neden olan meclis üyelerinden üç kişinin yer alması da dikkat çekti. Mecliste İnönü’yü yalnız bırakan meclis üyelerinin Kent-Yol’da yanında olmalarının arka planında da Kent-Yol Yönetim Kurulu Üyeleri’nin aldıkları 5.000 TL maaşın yattığı ifade ediliyor.  

KENT-YOL BAŞKANI ÖMER ENGİN BAYSAL:

"BEN MAAŞIMI BAĞIŞLAYACAĞIM"

Kent-Yol A.Ş.'nin yeni başkanı Ömer Engin Baysal gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Kent-Yol Yönetim Kurulu Başkanı'nın aylık 7.500 TL maaş aldığını ifade eden Baysal kendisinin bu maaşı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlayacağını açıkladı.

"ŞİŞLİ'NİN PARALARI ÇAR ÇUR EDİLMEYECEK"

Baysal; 'Şişli Gazetesi aracılığı ile de tüm Şişli Halkı'na; Şişli'nin paralarının asla çar çur edilmesine izin vermeyeceğinin sözünü veriyorum' dedi.

ÖMER ENGİN BAYSAL KİMDİR?

Ömer Engin Baysal; 1954 Şişli doğumlu. İlk, Orta ve Liseyi Şişli Terakki’de okudu. 1970 yılında da mezun oldu.

Marmara Üniversitesi Siyasi Bilimleri 1974 yılında bitirdi. İstanbul Üniversitesi İşletme İktisat Fakültesi’nde master yaparak 1976 de askerlik görevini 16 ay yedek subay olarak Diyarbakır’da tamamladı. 1977 de evlenerek; üniversite de öğretim üyeliği yapan 37 ve 32 yaşlarında iki erkek çocuk babası.

1977-1992 yılları arasında yurtiçi ve yurtdışı büyük taahhüt işleri üstlenen bir inşaat şirketinde çalıştı. 1992 yılında, 2.000’e yakın elemanın çalıştığı kendi inşaat şirketini kurarak yurtdışı ve yurtiçi taahhütler yaptı. 2009 yılından itibaren tamamen yurtdışı inşaat işleri yaparak 2014 Temmuz Ayı’nda işlerini bitirerek Türkiye’ye döndü.

2014 yılı Kasım Ayı’nda Şişli Belediye Başkan Danışmanı olarak görev aldı. 2015 Ocak Ayı’nın 23’ünde de Şişli Belediyesi’nin kuruluşu olan Kent-Yol AŞ.’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum