Kendini köprüden atan MTV sunucusu Sam Sarpong kimdir?

Kendini köprüden atan MTV sunucusu Sam Sarpong kimdir?

MTV televizyonunun ünlü sunucusu Sam Sarpong intihar etti. Tommy Hilfiger firmasının reklam yüzleri arasında da yer alan başarılı sunucu Sam Sarpong, köprüden atlayarak hayatına son verdi. Sam Sarpong neden intihar etti! Ayrıntılar haberimizde..

MTV televizyonunun ünlü sunucusu Sam Sarpong intihar etti. Tommy Hilfiger firmasının reklam yüzleri arasında da yer alan başarılı sunucu Sam Sarpong, köprüden atlayarak hayatına son verdi. Sam Sarpong neden intihar etti!

Ünlü sunucu ve Tommy Hilfiger moda firmasının reklam yüzlerinden Sam Sarpong, köprüden atlayarak intihar etti. Olay ülkede büyük yankı uyandırdı.

İNTİHAR ETTİ

MTV televizyonunun ünlü sunucusu ve Tommy Hilfiger moda firmasının reklam yüzlerinden Sam Sarpong, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki bir köprüden atlayarak intihar etti. Pasadena kentindeki bir köprüye çıkan ve tüm trafiğin kilitlenmesine neden olan Sarpong'u ikna etmek için polisler 7 saat çabaladı; fakat Sarpong artık yaşamak istemediğini söyleyerek aşağı atladı. Sarpong'un ölümüyle yıkılan kız kardeşi June Sarpong, hayatı boyunca abisini çok sevdiğini söyledi.

Sam Sarpong kimdir?

MTV kanalının ünlü spikerlerindendir. 19 Aralık 1979 Londra/İngiltere'de doğmuştur. Bir çok markanın reklam yüzü olmuştur. Magazin medyasının sıkı takip ettiği isimler arasında kendine iyi bir yer edinmiştir. İntihar edip yaşamına 26 Ekim 2015'te son vermiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.