Kendimi geliştirmeye çalışıyorum

Kendimi geliştirmeye çalışıyorum

Buraya geldiğimden beri aklımda tek bir şey vardı, o da her geçen gün  daha iyiye gitmek. Hayatım boyunca böyle bir insan olmaya çalıştım.

Buraya geldiğimden beri aklımda tek bir şey vardı, o da her geçen gün  daha iyiye gitmek. Hayatım boyunca böyle bir insan olmaya çalıştım. Açıkçası geldiğimde yeni bir ülke, yeni bir dil yüzünden bazı sorunlar yaşadım.

Takım arkadaşlarımı çok iyi tanımıyorum, bu yüzden sadece sahada ve saha dışında uyum sağlamakta zorlandım. Ama bir an önce süreci tamamlamaya cup90 çalışıyorum. Çok çalışarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hayat sürekli değişiyor ve hareketsiz kalmamalısınız. Ayrıca sürekli giyinerek gerçekten kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Hocamıza göre savunma ilk ikiden başlar

(Takımın başarılı bir savunma anlayışı) Birincisi, hocamızın nasıl güç egzersizi yaptığıdır. Bu onun savunma görüşü. Bu sadece bir savunma meselesi değil çünkü hocamıza göre savunma ön sahadaki iki hücum oyuncusu ile başlar.

Forvetler ve orta saha oyuncuları defansa yardım etmezse, defans işlevini yerine getirmekte zorlanır. Birlikte yaparız. Sahada oynayan arkadaşlarınız savunmaya yardım ettiğinde bir defans oyuncusu olarak işiniz çok daha kolay. Öğretmenlerimizin rehberliğinde hepimiz bu yönde çok çalışıyor ve her  gün daha iyi olmak için çalışıyoruz.

Hedefi göstermelisin

Umarım daha fazla gol atarak takımıma yardımcı cup90 giriş olabilirim ama önceliğim gol yememek çünkü bir takımın gol yememesi zordur. Mutlaka gol atacağız. Yani bir defans oyuncusu olarak görevimizi yaparsak ve topu takıma teslim etmezsek, kazanmaya çok yakınız demektir.

Aynı başarıyı sürdürmek için çalışıyoruz

(Avrupa Ligi) Zor bir gruptayız ama bizim için rakibimiz kim olursa olsun her maçı kazanmak için mücadele ediyoruz. Bu bizim ve oyuncu olarak hocalarımızın zihniyetidir. Grup aşamasında zorlandık. Özellikle Rennes ile hem iç sahada hem de deplasmanda oynadığımız maç zordu çünkü Rennes iyi bir takım. Hedefimiz gruptan çıkmaktı ve başardık. Şimdi aynı başarıyı sonraki turlarda da sürdürmeye çalışıyoruz.

Bu yılki en büyük hedefimiz şampiyon ünvanı

Oynadığımız her sınıfı kazanmak için buradayız. Şampiyonada lider durumdayız. Gerçekten zor bir lig. Fenerbahçe uzun yıllardır lig şampiyonluğu kazanamadı. Bu yılki en büyük hedefimiz şampiyonluk.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.