Kenar Mahalle Delikanlısı Erhan Yazıcıoğlu

Kenar Mahalle Delikanlısı Erhan Yazıcıoğlu

Tiyatro oyuncusu Erhan Yazıcıoğlu, yedi kule’de geçirdiği çocukluk döneminden Etilere uzanan görkemli hayatını anlattığı ‘’’Kenar Mahalle Delikanlısı’’ kitabını Yakup 2 Restaurant’ta verdiği kokteylde tanıttı. Sanatçı dostları yalnız bırakmadı..

 Tiyatrocu,Sinema ve dizi oyuncusu Erhan Yazıcıoğlu, Destek yayınları tarafından çıkartılan kitabında, yaşadığı hayatını acılarıyla, mutluluğuyla özel hayatının bilinmiyenlerini yazdığı ilk kitabında

Bir gün yazlıkta otururken not almaya başladığım hikayeler insanların ilgisini çok çekiyordu, kızlarım baba bunları yaz ilerde bize miras kalsın dediler.Bende notlarımı almaya devam ettim baktım bir akıcılık var, bir misyonu tamamlamak hayatımın içindeki iniş çıkışları anlatarak Bu kitabı çıkartarak dostlarımla paylaşmak istedim.

 Yacıoğlu, Türkiye’de kitap okuma alışkanlığının olmadığına dikkat çekerek, kitap satışlarına 100 tanelik bir katkıda bulunsam, 100 tane yeni okuyucu bulsam benim için büyük onur olur dedi.

 Tanıtım kokteylinde kendisini yalnız bırakmıyan dostlarına teşşekür eden Yazıcıoğlu ben dost biriktirmişim.. hayatımda yalnız kalmadığımı’da dostlarım gösterdiler, Bu gece ömrüm birkaç yıl daha arttı.. gelen gelmeyen tüm dostlarıma teşekkür ederim dedi.

 Ünlü modacı Cemil İpekçi kitabın üzerinde yazan kelimeyi göstererek, sırların varsa nedenlerinde vardır. Bu laf benim çok hoşuma gitti

Çünkü hepimizin sırları var, tabiî ki nedenleride var Esasında keşke nedenlerimizde olmasada sırlarımızda olmasa, kitabın ismi’de çok önemli Erhan Yazıcıoğlu yıllardır tanıdığım bir dostum delikanlı dediğimiz bir tabirde ona hep uymuştur ben bu kitabı çıkarttığı için onu kutluyorum.

 Yazarımız Murat Botanlıoğlu gecede Bergüzar Korel ile sohpet ederken konu yazıcıoğlnun çıkarttığı kitaba gelince,Erhan ağabey bir oyuncu, yada her hangi bir meslekte iyi noktaya gelmiş bir insanın hayalini yaparak çıkarttığı kitabı okuyacağım için heyecanlıyım, onunla aynı seti paylaşmaktan’da çok şanslı ve mutluyum dedi.

 Teşekkür konuşmasında

Aydın Boysan ve Selim İleriye övgüler yağdıran Erhan Yazıcıoğlu

Bu kitabımın varlık sebebi onlardır dedi..

 Sanatçı Dostları yalnız bırakmadı.

Tanıtım kokteylinde Aydın Boysan, Selim İleri, Bergüzr Korel, Cemil İpekçi, Barbaros Şansal, Halil Ergün, Mustafa Alabora, Janset, Uğur Arslan,Aliye Uzunatağan, Zeyno Gönenç, Yasemin Bozkurt gibi çok sayıda ünlü simalar katıldı.

Haber : Murat Botanlıoğlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.