Kenan Malkoç; “Ben hazırım. Değişim için de varım”

Kenan Malkoç; “Ben hazırım. Değişim için de varım”

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2’inci Bölge’den milletvekilliğine adaylığını koyan Kenan Malkoç, “Ben hazırım. Değişime inanarak girdim. Değişim için de varım” dedi.

Şişli Belediyesi’nde iki dönem Eğitim ve Kültür Müdürü olarak görev alan ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2’inci Bölge’den milletvekilliğine adaylığını koyan Kenan Malkoç, gazetemizi ziyaret ederek milletvekili adaylığı ile ilgili açıklama yaptı.

12 Haziran’da yapılacak genel seçim için İstanbul 2’inci Bölge’den Milletvekili Adayı olduğunu açıklayan Kenan Malkoç, “Büyük bir destekle adaylığımı açıkladığımı söylediğim andan itibaren çok güzel tepkiler aldım. Kendime güveniyorum. Bilgime, dostlarıma, partideki değişime güveniyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı değişime inanıyorum ve birey olarak elimden gelen bütün katkıyı sunmaya hazırım. Desteklerle başta Şişli’ye olmak üzere tüm İstanbul’a, elimden gelen desteği sunmak için bu işe girdim. Bizimle hareket eden yüzlerce gönüllü hanımefendi ve gencimizle seçim startı verdik” şeklinde konuştu.  

Siyasetin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler alan Kenan Malkoç, Şişli Belediyesi Eğitim ve Kültür Müdürlüğü yaparak; Şişli’de okulların, spor sahalarının yapılması konusunda çalışmalar yaptı. 1992 yılında siyasete giren ve CHP Şişli İlçesi Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Malkoç, Şişli Yerel Gündem 21’de, Şişli Lisesi Mezunları Derneği’nde, İstanbul Halk Oyunları Birliği’nde başkanlık; Türkiye Halk Oyunları Federasyonu, Türkiye Bilim Merkezleri Vakfı ve Bayburt Vakfı’nda yönetim kurulu üyelikleri yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.