Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı...

Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı...

Sürücü fenalık geçirince Halk otobüsü kaldırıma çıkıp trafik ışığını altına alarak sürükledi. 150 metre giden otobüs önünde ilerleyen dört otomobile çarparak durabildi. 3 kişinin yaralandığı kaza saat 15:50 sıralarında Büyükdere Caddesinde yaşandı...

Bu şekilde Mecidiyeköy yönüne ilerleyen otobüs, yaklaşık 150 metre ileride önünde seyreden dört otomobil ve bir motosiklete çarparak durabildi. Otobüsün çarptığı otomobillerde hasar meydana geldi. Kazayı gören vatandaşların bildirmesi ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine gelen sağlık ekipleri otobüsün çarptığı otomobillerde bulunan 3 yaralıyı çevre hastanelere kaldırdı. Fenalaşan Şoföre de otobüs içinde ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra sedye ile ambulansa taşınan otobüs şoförü Sultan Sarı, Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
 
sisli-de-otobus-kazasi.jpg
 
KALP KRİZİ İHTİMALİ
Kazaya şahit olan vatandaş “Otobüs şoförü kriz mi geçirdi, ne olduysa vura vura geldi buraya kadar. Büyük ihtimalle kriz geçirdi adam, arabalar birbirine girdi bir motosikleti altına aldı. Yaralılar var, şoförün durumu ne bilmiyorum, büyük ihtimal kalp krizi geçirdi" dedi.
 
otobus.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.