Kariyer Adam İş Yönlendirmeli İnsan Kaynakları Teşvik Programı

Kariyer Adam İş Yönlendirmeli İnsan Kaynakları Teşvik Programı

Herkes kariyer dünyasına adım atmak iyi bir işte çalışmak ister. Fakat günümüzde iş bulmak bir hayli zor. İstihdam seferberliği ile birlikte işsizlik sorununda önemli gelişmeler oldu.

Herkes kariyer dünyasına adım atmak iyi bir işte çalışmak ister. Fakat  günümüzde iş bulmak bir hayli zor.  İstihdam seferberliği ile birlikte işsizlik sorununda önemli gelişmeler oldu. İş başı eğitimler, teşvik programlarıyla birlikte birçok birey işe girdi ve yeni çalışma alanları ortaya çıktı. İşveren kurumlar artık eleman alırken maddi yönden destekleniyorlar. Devlet işveren kurumun yeni eleman alması durumunda çalışanın tüm vergi ve primlerini karşılıyor. İşveren kurum zor durumda kalmıyor ve personel alımı yapıyor. İş dünyasına atılmak isteyen bireyler için yeni bir şans doğuyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve İşkur işbirliğiyle hareket eden Kariyeradam, farklı sektörlerden dev markalarla anlaşarak, mezun ettiği öğrencilerini bu markaların insan kaynakları departmanında personel olarak işe sokuyor. Eğitim alan bireyler İnsan Kaynakları ile ilgili süreçler hakkında bilgi sahibi olmaktadırlar. Bu bilgi sayesinde işverenlerin ihtiyaç duyduğu alanında eğitimli profesyonel eleman ihtiyacı karşılanmaktadır.  Kariyer adam bir yandan nitelikli eleman yetiştirirken diğer yandan da iş hayatına atılmak isteyen bireylere yardımcı olur.

Kariyeradam Türkiye’nin en kapsamlı uzaktan eğitim veren kurumu olarak öğrencilerine üst düzey teknolojilere kullanarak eğitim vermektedir. Kurumun kariyer ve meslek uzmanlıkları için eğitim ve araştırma alanında etkileyici bir geçmişi vardır. Ayrıca Avrupa’nın uzaktan eğitim ve araştırma konusunda en iyi 20 kurumundan biri olarak seçilerek başarısını kanıtlamıştır.

Kurulduğu günden beri hiç durmadan en iyisi için çalışan Kariyer Adam,  genç ve bilgili bireyleri tecrübeyle buluşturarak büyük markaların güvencesi altına alıyor. Kariyeradam öğrencileri, uluslararası bir müfredat ve deneyimlerden faydalanarak küresel sorunların güncel bilgilerine ulaşmaktadırlar. Eğitim alan bireyler meslek hakkında donanım kazan arak profesyonel, işverenlerin istediği donanımlı bireylere dönüşürken bir yandan da sektöründe dev firmalara iş yönlendirmeleri yapılarak iş hayatına girmesine yardımcı olmaktadır.

Kariyer Adam teşvik programlarıyla birçok başarıya imza atmış bir kurumdur. Daima yenilikçi yapısıyla bireylerin iş hayatına atılmasındaki her aşamada uzman eğitim danışmanlarıyla öğrencilerinin yanında olmaktadır. Kariyer adam şikayet kurumu değil ödüllü bir başarı kurumudur.

 

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum