Karayalçın ‘özür’ dilerken İnönü ‘şaibeli atama kimseyi ilgilendirmez’ dedi

Karayalçın ‘özür’ dilerken İnönü ‘şaibeli atama kimseyi ilgilendirmez’ dedi

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın Şişli’de yaşanan sansasyonlardan dolayı Şişli Halkı’ndan özür dilerken, yaptığı şaibeli atamadan dolayı gelen tepkilere karşı İnönü ‘Bu kimseyi ilgilendirmez’ diyerek rest çekmesi tepki çekti.

İNÖNÜ’NÜN CEZA ALMIŞ ATAMASI TEPKİ ÇEKTİ

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü; Emir Sarıgül ve iki başkan yardımcısının istifası ile boşalan koltuklardan birine üç ayrı suçtan tutuklanmış Erdoğan Yıldız’ı atamasıyla tepkileri üzerine çekti.

HAYRİ İNÖNÜ’DEN CEVAP ALAMADIK

Şişli Gazetesi olarak Şişli Halkı adına bu atamayla ve İnönü’nün başkan olduktan sonraki yapılan şaibeli ihalelerle ilgili sorularımıza bir türlü yanıt alamadık.

İNÖNÜ’NÜN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLIYOR

Basına hemen hemen her gün ailecek demeçler vererek manşetlerden inmeyen İnönü Ailesi, bu şaibeli atama ile ilgili o koltuğa oturmasında büyük payı olan basının sorularına verdiği cevaplar Hayri İnönü’nün gerçek yüzünü ortaya koydu.

İNÖNÜ’NÜN AKŞAM’A VERDİĞİ CEVAP DÜŞÜNDÜRÜCÜ

Akşam Gazetesi’nin şaibeli atama ile ilgili sorularına İnönü verdiği cevapla gerçek yüzünü ortaya çıkmış oldu.

İnönü’nün bu şaibeli atamayla ilgili Akşam Gazetesi’ne verdiği cevabı noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.

HAYRİ İNÖNÜ: “KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ”

 

"Bunlar bizim iç meselemiz.  Bu kimseyi ilgilendirmez. Biz bundan sonra işimize bakıyoruz. Medyalık, basınlık bir olay yok. İyi akşamlar, iyi günler"  

 

İNÖNÜ AİLECEK HERGÜN BASINA DEMEÇ VERMİŞTİ

Şişli Gazetesi olarak; Sarıgül Ailesi’nin baskı ve şiddetinden dolayı Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün mağdur olduğu ve haksızlığa uğradığı yönünde haberler yaptık. Yaptığımız bu haberlerle de tüm ulusal basın Şişli’de yaşanan bu olayları Türkiye Kamuoyuna taşımıştı.

İNÖNÜ ÇOK MAHREM KONULARI BASINLA PAYLAŞMIŞTI

Hayri İnönü’de Sarıgül Ailesi’nden dolayı çalışamadığı ve tehdit edildiği yönünde demeçler verdi. Çok mahrem konuları dahi tüm ailesiyle birlikte basınla paylaştı. Günlerce basın İnönü’yü destekleyen haberler yaptı.

PARTİ ÜST YÖNETİMİNİ BASIN HAREKETE GERÇİRMİŞTİ

Şişli’deki yaşanan olaylara sessiz kalan CHP Genel Merkezi basının duyarlı tutumu ve bu haberlerinden sonra artık sessiz kalamadı. Sarıgül Ailesi’ni Şişli Belediyesi’nden uzaklaştırmak zorunda kaldı. İnönü de basınının bu duyarlı tutumu ile bugün Şişli Belediyesi’nde tek başına karar alma durumuna geldi.

KARAYALÇIN ŞİŞLİ HALKI’NDAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

CHP’nin çiçeği burnunda İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın; ‘Şişli halkından, CHP adına özür diliyorum. Bu siyasi bir tartışmadan çok, bireysel bir tartışma. Hukuk ve disiplinle çözüleceğine inanıyorum’ demişti.

İNÖNÜ SONUNU HAZIRLIYOR

Hayri İnönü Şişli Belediyesi’nde yaşanan şaibeleri ve basını kullanarak Şişli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmayı başardı. Koltuğa oturduktan sonra İnönü’de Sarıgül Ailesi gibi artık bana kimse dokunamaz havasına girerek şikâyet ettiği şaibeli ihalelere ve şaibeli atamalar yapmaya başladı. İnönü’nün bu tutumu ve şaibeli işleriyle tıpkı Sarıgül Ailesi’nde olduğu gibi sonunu hazırladığı ifade ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.