Karayalçın İnönü ve Hazinadar’ı tokalaştırdı

Karayalçın İnönü ve Hazinadar’ı tokalaştırdı

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın İsmet İnönü'nün 41. ölüm yıl dönümü nedeniyle Maçka Parkı'ndaki anma töreninde Şişli Belediye Başkanı İnönü ve Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar'ı tokalaştırdı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından İsmet İnönü'nün 41. ölüm yıl dönümü nedeniyle Maçka Parkı'ndaki İnönü heykeli önünde anma töreni düzenlendi. Anma törenine CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ile Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da katıldı.

HAZİNADAR SARIGÜL’DEN YANA TAVIR ALMIŞTI

Şişli Belediyesi'ndeki yaşanan tartışmalara Mustafa Sarıgül’ün avukatı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinadar da katılmıştı. Hazinadar; Hayri İnönü’yü beceriksizlikle suçlayarak “Hayri İnönü’nün tavrı çok çirkin demişti.

Bu gelişmeler üzerine Karayalçın, İnönü ve Hazinedar'ı kameralar önünde tokalaştırdı.

"ÇÖZÜLMEYECEK BİR SORUN OLMADIĞINA İNANIYORUM"

Karayalçın, "Aile içinde sorunlar olur. Bireysel anlaşmazlıklar aile içinde çözülür. Ailenin büyükleri vardır, küçüklerini, gençleri biraraya getirir sorun çözülür. Çözülmese mutlaka başka yöntemlerle de çözülür. Ama ben çözülmeyecek bir sorun olmadığına inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.