Kara Sevda 17. bölümünde herkesi şok eden final sahnesi? Kara Sevda dizisinin 18. bölümünde neler olacak?

Kara Sevda 17. bölümünde herkesi şok eden final sahnesi? Kara Sevda dizisinin 18. bölümünde neler olacak?

Aşk ve intikamın bir arada yaşandığı Kara Sevda son bölümü yine heyecan doluydu. Kara Sevda 17. bölümü final sahnesi ile izleyicileri ekrana kilitlerden, Kara Sevda 18. bölümü, bu hafta yayınlanacak yeni bölümü ise herkes tarafından merakla bekleniyor.

Aşk ve intikamın bir arada yaşandığı Kara Sevda son bölümü yine herkese büyük heyecan yarattı. Kara Sevda 17. bölümü final sahnesi ile izleyicileri ekrana kilitlerden, Kara Sevda yeni bölümü ise merakla bekleniyor. Kara Sevda dizisi finalinde yaşanan Ozan ve Zeynep'in evliliği herkesi şoke ederken, gözler Kara Sevda 18. bölümüne çevrildi.

Başrollerini ekranların genç yeteneklerinden Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı popüler dizi Kara Sevda’da Burak Özçivit, hırslı bir maden mühendisini, Neslihan Atagül, kardeşi için kendi hayatından vazgeçen Nihan’ı Kaan Urgancıoğlu ise saplantılı bir şekilde Nihal'e aşık olan Emir'i canlandırıyor.

Gerek senaryosu gerek güçlü oyuncu kadrosu ile ekranların en beğenilen dizilerinden Kara Sevda dün akşam 17. Bölümü ile seyircinin karşısına çıktı. Dizi her bölümde olduğu gibi bu bölümde de nefes kesti. Yine birbirinden ilginç, entrikalı, bol sürprizli sahnelere tanık olduk.

Kara Sevda 17. Bölümünü İzlemek İçin Tıklayın

Zeynep’in planları suya düşüyor. Zeynep ve Emir’in fotoğrafları Kemal’e ulaşacak mı? Zeynep ve Ozan'ın evliliği Nihanların evinde bomba etkisi yaratır. Aileye ve özellikle Emir'e yaşattığı şoktan memnun olan Zeynep’in planları ilk andan itibaren beklediği gibi gitmez. Kemal’in müdahalesiyle Zeynep tahmin ettiğinden de kısa sürede baba evine geri döner. Asıl fırtına baba evinde kopacaktır. Kemal, Zeynep'in evliliği yüzünden abisi Tarık’la büyük bir kopuş yaşayacaktır. 

Kara Sevda son bölümde neler yaşandı?

Bu akşam hayranları ile 17. Randevusuna çıkan popüler dizi Kara Sevda’da her zaman olduğu gibi yine heyecan doruktaydı!

Heyecanın dinmediği, aksiyonun soluk soluğa devam ettiği dizinin yeni bölümünde Zeynep ve Ozan'ın evliliği önce her iki ailede kıyamet koparıyor. Soluk soluğa izlenen sürprizlerle dolu Kara Sevda son bölüm gelişmeleri haberimizde.

Gerek oyuncu kadrosu gerek etkileyici sahneleriyle dizi severleri ekran başına kilitleyen Kara Sevda'nın bu haftaki bölümüne Zeynep ve Ozan evliliği damga vuracak. Bu evlilik Nihan’ların ve Kemal'lerin evinde büyük felakete yol açıyor.

Kemal ve Nihan’ı aileleri yüzünden yine zor günler bekliyor. Zeynep ve Ozan’ın evliliği ailede şok etkisi yaratırken, Emir için yaptığı plandan hoşnut olan Zeynep’in planları ne yazık ki beklediği gibi olmayacaktır.

Zeynep, planladığından daha kısa sürede kendi evine döner ancak baba evinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır. Kemal, Zeynep’in evliliği yüzünden abisi ile büyük kavga yapacaktır.

Nihan ise Zeynep ve Emir’in geçmişini bildiği için bu evlilikten şüphe duyar. Kuşkularını Kemal’e söyleyip söylememek konusunda kararsız kalır.

Zeynep ile Ozan'ın bu davranışları her iki aileyi de paramparça eder. Ailesine kızan Zeynep evden ayrılır ve Leyla’nın yanına gider.

Emir ise attığı bu kazık için Zeynep’e büyük bir oyun oynar ve elindeki son kozu kullanır. Emir’in Zeynep için planı ne?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.