"Kapalı halk pazarı kurduk"

"Kapalı halk pazarı kurduk"

Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili Selahattin Engez

Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili Selahattin Engez, 1959 Elazığ Karakoçan ilçesi doğumlu. İlk ve orta okul tahsilini İstanbul’da yapan Engez, ticaret ile uğraşıyor.

Siyasi hayatına, 1978 yılında CHP Gençlik Kollarında başlayan Engez, 1983 Sosyal Demokrat Parti kurucu üyesi, Sosyaldemokrat Halkçı Parti belediye meclis üyesi, CHP mahalle sorumlusu, delege, il delegesi, ilçe yöneticiliği ve ilçe başkan yardımcısı görevlerinde bulundu.

Seçimler sonrasında Şişli halkının daha huzurlu ve refah içerisinde yaşaması amacıyla hangi kararların alınmasında etkili olup hangi sorunlara çözüm bulduğunuzu anlatır mısınız?

Şişli’de sosyal demokrat bir anlayış ile her mahallede, Şişli halkının yürüyüş, koşu alanları ve park sorununa çözüm bulduk. Şişli Belediyesi’ni iyi bir Anadolu Lisesi’ne kavuşturup, Ege Üniversitesi ile Maltepe Üniversitesi gibi bir eğitim ve araştırma üniversitesi kurulması için çalışma başlattık. Kız ve erkek yurt hizmetini verdik. Halkın refahı için standartlara uygun kapalı halk pazarı kurarak, Şişli yerel yönetimlerine talip olduk.

Meclis üyesi olarak bundan sonraki dönemde neler yapacaksınız?

Şişli Belediye başkanımızın okullara vermiş olduğu çağdaş eğitim desteği ile okulları yenileme projesi kapsamında, okulların altlarını garaj yaparak mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün, CHP’ye geçeceğine dair duyumlar alıyoruz. CHP Grup Başkan Vekili olarak, grubumuz adına Şişli sosyal demokrat projelerimizi sunacağız. Çünkü Şişli’nin gelir kaynaklarının buna müsait olacağı inancındayım.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.