Kaliteli Kontrol Sistemleri

Kaliteli Kontrol Sistemleri

Kaliteli Kontrol Sistemleri

                Güvenliğin tam olarak sağlanabilmesi açısından, kaliteli kontrol sistemleri tercih edilmelidir. Güvenlik sistemi önemli bir ihtiyaç olduğundan, ürünler dikkatle ve ihtiyaca göre seçilmelidir.

                Kullanım alanlarına göre tasarlanan güvenlik ve kontrol sistemleri arasında turnike sistemleri giriş çıkışların kontrol edilmesinde tercih edilen bir güvenlik sistemidir. Trenler, iskele girişleri, üniversite kampüs kapıları, okullar, ticaret binaları, metro ve metrobüs istasyonları, stadyumlar ve devlet kurumları gibi yerlerde genellikle turnike sistemleri bulunmaktadır.

                Temassız işlem özelliğine sahip olan yüz tanıma sistemi biometrik sistemlere oranla daha avantajlıdır. Yüz görüntüsü belirli uzaklıktan tespit edilebildiği için, etkileşime gerek olmadan çalışabilmektedir. Özellikle suç işleyenler üzerinde caydırıcı bir etkisi bulunmaktadır.

                Güvenliğin üst düzeyde olması istenen binalarda ya da alanlarda kartlı geçiş sistemi ile güvenlik kontrol altında tutulabilir. İzinli bölgelere giriş çıkışların yapılması bu sistemle mümkündür.

                Biometrik kontrol sistemleri, turnike geçiş sistemleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Protek Zaman, güvenlik ve kontrol sistemleri alanında çeşitli hizmetler vermekte olup; verilen hizmetlerle ilgili detaylı bilgileri protekzaman.com internet adresi üzerinden öğrenebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.