Kaliteli gecenin adresi Ahmet Rasim

Kaliteli gecenin adresi Ahmet Rasim

Restoran ve Bar hizmetiyle iki farklı konsepti bir araya getiren Ahmet Rasim Ocakbaşı & Restaurant, aileniz ve sevdiklerinizle beraber huzurlu ve keyifli bir şekilde eğlenebilmeniz için her detayı düşünüyor…

Uludağ Üniversitesi, İşletme Bölümü’nden 1987 yılında mezun olan M. İhsan Tanyıldız, 2 yıl mali müşavirlik yaptıktan sonra gıda sektörüne atıldı. Arısütü, polen, soya lesitini, ginseng ithalatı ve bal ihracatı yaptığı Baltek Kovan Mamülleri Şirketi’ni kurarak iş hayatına başladı. Baltek’i sektörleştiren Tanyıldız, yurtdışındaki fuarlarda gördüğü siding dış cephe kaplamasını Türkiye ile tanıştırdı. Viniltek İnşaat Şirketi’ni kuran Tanyıldız, dış cephe kaplaması işiyle beraber inşaat sektörüne adım attı. Çekmeköy’de müteahhitlik yaparken müşterilerinden biri aracılığıyla Ahmet Rasim Ocakbaşı & Restaurant’ı hayata geçirme fikri ortaya çıktı.

Siyasetle de yakından ilgili olan M. İhsan Tanyıldız, 1994 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’ne kayıt yaptırarak siyasete atıldı. 1995 yılında milletvekili adayı olan Tanyıldız, bugüne kadar çeşitli kademelerde görev aldı. Tanyıldız, halen Sarıyer İlçesine bağlı olarak siyaset yapmaya devam ediyor.

 

Canlı müzik ve futbol keyfi

M. İhsan Tanyıldız’ın çevresindekilere istihdam olsun diye açtığı Ahmet Rasim Ocakbaşı & Restaurant, 6 aydır Şişli Merkez Mahallesi’nde faaliyet gösteriyor. Uzun süre açılmayı bekleyen mekanın tadilatı 3 ay sürmüş. Tadilatın bu kadar uzun sürmesinin sebebi ise hijyenik bir ortam için gerekli her türlü koşul ve tertibatın mekana tam olarak uygulanmış olması. Mutfağı titizlikle hazırlanan mekanın, restoran ve bar bölümleri için mimarlarla çalışılmış.

Her köşesi titizlikle yapılmış olan restaurant, bütün gecenizi tek bir mekanda geçirebilmenizi sağlayan bir konsepte sahip. Giriş katı ocakbaşı konseptinde restaurant hizmeti verirken, üst katı ise bar konseptinde hizmet veriyor. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte lezzetin ve sohbetin tadına varabileceğiniz Ahmet Rasim Ocakbaşı & Restaurant, misafirlerine sımsıcak ve huzurlu bir ortam sunuyor.

Mekan; özel mutfağındaki kebap çeşitleri, meze çeşitleri, yerli ve yabancı alkolleri, özel kokteyl seçenekleri ile damağınızda unutamayacağınız tatlar bırakırken seçkin canlı müzik grupları, kablosuz internet bağlantısı, D-Smart ve Lig TV yayınıyla da Şişli’de farklı bir konsepte sahip. Üstelik şaşırtıcı şekilde uygun olan fiyatları da mekanı vazgeçilmez kılıyor.

 

Aileler ve bayanlar rahatça eğleniyor

Toplam 200 kişi kapasiteli mekan, alt katındaki geniş ve konforlu salonunda sabah 10.00 gece 02.00 arası, zengin mutfağından benzersiz lezzetler sunarken; üst katındaki barında Türkçe canlı müzikle samimi bir atmosferde eğlenme imkanı sağlıyor. Şık ve modern dekoruyla da fark yaratan Ahmet Rasim Ocakbaşı & Restaurant’ın barı, şimdilik cuma ve cumartesi geceleri Türkçe canlı müzikle gece 22.00-02.00 arası misafirlerine keyifli dakikalar yaşatıyor. Müşteri portföyünü daha çok ailelerin oluşturduğu mekan, bayanların da rahatlıkla eğlenebileceği bir yer.

Mekan sahibi İhsan Tanyıldız, Ahmet Rasim Ocakbaşı & Restaurant hakkında “Biz burayı bütün gece oradan oraya dolaşan ama aradığı gibi rahat edebileceği bir mekan bulamayan insanlar için hizmete açtık. Ocakbaşı restaurantımızda yemeklerini yiyen misafirlerimiz, ardından bara geçerek eğlenebiliyorlar. Mekanımıza her insanı değil; eğlenmek için dışarı çıkan insanları bekliyoruz. Sarhoş olup taşkınlık yapacak müşteri çok para bıraksa da tercihimiz değildir” diye konuşuyor.

Farklı konseptiyle Şişli’de, aileniz ve sevdiklerinizle keyifle vakit geçirip eğlenmeniz için yepyeni bir alternatif sunan Ahmet Rasim Ocakbaşı & Restaurant, özel davet ve toplantılarınızda da özel indirimleriyle hizmet veriyor. Ayrıca açık alanda oturmayı tercih eden konukları için her iki katında da terası bulunan mekanda, lig maçlarını takip edebilmeniz için dev ekranda D-Smart ve Lig TV yayını da veriliyor. Mekan, park sorunu yaşamamanız için otoparka da sahip.

 

Adres: Merkez Mah. Kocamansur Sk. No: 55 Şişli – İstanbul

Tel: 0212 291 90 31 – 32

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.