Kadınlara, Özel Gömlek Hediye Edilir Mi?

Kadınlara, Özel Gömlek Hediye Edilir Mi?

İlk anda "garip" geliyor. Ancak gömlek tarihini biraz karıştırdığınızda ne kadar romantik bir fikir olduğunu anlıyorsunuz.

Sevdiklerine sıradışı hediyeler vermeyi seven erkeklerden gelen bir soru bu. İlk anda "garip" geliyor. Ancak gömlek tarihini biraz karıştırdığınızda ne kadar romantik bir fikir olduğunu anlıyorsunuz.

3. yüzyılda Roma'da giyilmeye başlanan gömlek, Ortaçağ’da bütün batı ülkelerinde asillerin en çok kullandığı giysi haline gelmiş. Kılıç turnuvalarında ve savaşlarda zırhlarının üzerine gömlek giyen erkekler; savaş dönüşü, kanla lekelenmiş olan gömleklerini, cesaretlerinin ve aşklarının bir simgesi olarak sevdikleri kadınlara armağan ederlermiş.

21. yüzyılda elbetteki kılıç turnuvasıdır, zırhtır, biraz zor :) Peki neden sevdiğimiz kadına duygularımızı anlatan bir Filafil  gömlek hediye etmeyelim? Hatta, o gömleği biz giyelim. Düşünsenize O'nun adını yakasına yazdırdığınız bir gömlek ve manşetlerinde ve cep kenarında ikinizin baş harfi. Bir akşam yemeğe gidiyorsunuz ve ceketinizi çıkardığınızda, O'nun yüzündeki tebessümü hayal edin.
Çok çok ince bir jest!


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.