Jennifer Lopez'e Nişantaşı çikolatası

Jennifer Lopez'e Nişantaşı çikolatası

"Dance Again" turnesi kapsamında İstanbul'a gelen Latin müziğinin dünyaca ünlü ismi Jennifer Lopez, adına düzenlenen bir kokteylde Nişantaşılı Marie Antoinette Chocolatier marka çikolataların da tadına baktı.

 Latin müziğinin ünlü ismi Jennifer Lopez, İstanbul'da verdiği bir dizi konser sonrası Le Meridien İstanbul Otel'de kendisi için verilen kokteyle katıldı. Keyif dolu bir atmosferde geçen kokteylde Jennifer Lopez'e ve diğer davetlilere, ismi haute couture çikolatayla özdeşleşmiş olan Marie Antoinette Cholocatier marka çikolatalar ikram edildi. 

Tadıyla olduğu kadar estetiğiyle de öne çıkan Marie Antoinette marka çikolatanın davetlilerle buluştuğu kokteylde, Yabankirazı ve Pasion Fruit çikolata çeşitleri tüm misafirlerin damaklarını tatlandırdı. 

Marie Antoinette Chocolatier hakkında: 
Ruken Demirer'in lezzetli fikri "Marie Antoinette Chocolatier", İstanbul'un en iyi çikolata butiklerinin başında geliyor. Fransa'nın lükse düşkün efsanevi kraliçesi Marie Antoinette'in döneminden esinlenilerek yaratılan tatlar, Nişantaşı'ndaki Marie Antoinette Chocolatier'de sizlere özenle sunuluyor. 



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.