Jartiyer giymek

Jartiyer giymek

Jartiyer giymek külotlu çorapların olmadığı dönemlerde bir zorunluluktu. Külotlu çorap üretilmeye başladıktan sonra kullanım oranı oldukça azalmıştır. Külotlu çorabın pratik oluşu jartiyerlerin pabucunu dama atmıştır.

Jartiyer giymek külotlu çorapların olmadığı dönemlerde bir zorunluluktu. Külotlu çorap üretilmeye başladıktan sonra kullanım oranı oldukça azalmıştır. Külotlu çorabın pratik oluşu jartiyerlerin pabucunu dama atmıştır.

Jartiyer genellikle genç yaşta kadınların tercih ettiği seksi iç çamaşırlarından birisidir. Evlendikten sonra giyilmemesi üşengeçlikten gelmektedir. Giymesi uğraştırıcı olduğu için sırf kolaylık uğruna jartiyer kullanımı azalmıştır. Hâlbuki jartiyer giydiği her kadını seksi gösteren ve seksi hissettiren bir iç çamaşırıdır. Seksi hissettirmesi kadına özgüven kazandıran bir his vermektedir.

Jartiyer kullanımı hala Avrupa ülkelerinde devam etmektedir. Yılbaşı ve düğünde jartiyer giymek ise gelenek haline gelmiştir. Yılbaşında jartiyer giymek ve kırmızı iç çamaşırları mutluluk ve şans getireceğine inanıldığı için uygulanmaktadır. Aynı şekilde düğünde gelin jartiyer giyerek evliliğin şans ve mutluluk getirmesi dilenmektedir. Türk gelinlerinde de jartiyer kullanımı ara sıra karşılaşılan bir durumdur.  Jartiyerler gelinliğin daha güzel görünmesini ve daha rahat hissettirmeyi sağlar. Tuvalet sırasında kolaylığı, yakmaması, pot yapmaması ve kaşındırmaması külotlu çoraptan daha kullanışlı olmasını sağlar.

Jartiyer üreticileri daha kolay bir kullanım sağlaması amacıyla silikonlu jartiyer modelleri üretmektedir. Bu tür jartiyer modelleri çok daha kolay bir kullanıma sahiptir. Lastik ve kopçaya gerek olmadan diz altı çoraplar gibi giyilir. Rahat ve ferah kullanımı ile külotlu çoraptan çok daha avantajlıdır.

Jartiyer çorapları kullanımı yenilikçi ve şık kadınların tercihi olmaktadır. Aynı zamanda kombinezon ve g string modellerinden de en az birkaç tanesi çekmecelerinde yer almaktadır. Yeni tasarımlı iç çamaşırları kadınların ihtiyaçlarına göre tasarlanmaktadır. Daha rahat ve seksi bir görünüm kazanmak için moda ve teknoloji takip edilmelidir. İnternetten iç çamaşırı modelleri incelenmeli hatta sipariş verilerek alınmalıdır. En güzel ve en kaliteli ürünlere ulaşmak için http://www.jartiyercorap.com/ ‘u ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.