İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal; ‘Muammer Keskin ile Şişli’de yeni bir dönem başlayacak’

İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal; ‘Muammer Keskin ile Şişli’de yeni bir dönem başlayacak’

İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal; Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanlığı’na seçilmesiyle birlikte Şişli’de yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

AHMET ÜNAL’DAN SEÇİM SONU AÇIKLAMASI   

Millet İttifakı’nın ortaklarından, seçim süresince Muammer Keskin’e ciddi destek veren, İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, seçim sonrasında bir açıklama yaptı.

“YOĞUN VE YORUCU BİR KAMPANYAYDI”

İttifak ortakları olarak CHP ve İYİ Parti teşkilatları, yoğun ve yorucu bir kampanyayı geride bırakarak hedefimize ulaştık.

“ŞİŞLİ’NİN KAYNAKLARI, ŞİŞLİ HALKINA AKTARILACAK”

Sayın Keskin'in Şişli Belediye Başkanlığı ile birlikte Şişli'de de yeni bir dönem başlamıştır. Kısa zamanda geçmiş dönemin yaralarının sarılacağına ve Şişli'nin kaynaklarının Şişli'ye harcanacağı, yeni bir hizmet döneminin başlayacağına inanıyorum.

“AYRIŞMANIN DEĞİL, BİRLEŞMENİN DÖNEMİ BAŞLIYOR”

Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyor, nefretin değil sevginin, ayrışmanın değil birleşmenin esas olacağı, bir siyasi dönemin başlayacağına olan samimi inancımla, bütün vatandaşlarımızı saygılarımla selamlıyorum.

“SAYIN İMAMOĞLU’NU TEBRİK EDİYORUM”

Millet İttifakı adına yarıştığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan, Sayın Ekrem İmamoğlu'nu da tebrik ediyorum.

“İMAMOĞLU SİYASETE YENİ BİR SOLUK GETİRDİ”

Sayın İmamoğlu sadece seçimi kazanmakla kalmamış, üslubu, kucaklayıcı siyaset, tarzı ve kriz yönetimindeki başarısıyla da, siyasi hayatımıza yeni bir soluk getirmeyi başarmıştır.

Sayın İmamoğlu'nun başarılı bir başkanlık dönemi geçireceğine ve İstanbul'un ihtiyaç duyduğu yenilenme ve değişime imza atacağına yürekten inanıyorum

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum