İTÜ Fashion Show 2010 gerçekleşti

İTÜ Fashion Show 2010 gerçekleşti

İTÜ FASHION SHOW 2010, İTÜ Rektörlüğü’nün katkılarıyla 16 Haziran 2010 tarihinde, İTÜ Taşkışla Yerleşkesinde “Banu Noyan” Koreografisi ve Çiğdem Tunç’un sunumuyla gerçekleşti.

İTÜ FIT Moda Tasarımı Programı 2009 – 2010 Akademik yılı sonunda üçüncü mezunlarını vermeye hazırlanıyor. Gerçekleşen defile de Model çizimlerinden kıyafet haline gelene kadar tüm aşamaları öğrencilere ait giysiler; Ece Gürsel Eva Maya, Tuğçe Yulaç, Seda Kırımlıoğlu, Sevcihan Tunca, Hakime Bıyık, Başak Emre, Alaz Kopruvali, Gülşah Yavuz, İkbal Tulgar, Şirin Yıldırım, Nil Sarı ve Dora Ercan’ın da aralarında bulunduğu bir model grubu tarafından sergilendi.

Defilenin açılış konuşmasını İTÜ Rektörü Prof.Dr. Muhammed Şahin ve İTÜ-FIT Moda Tasarımı Program Koordinatörü, Prof. Dr. Cevza CANDAN gerçekleştirdi. Türkiye’nin ilk Eurovision temsilcisi ünlü sanatçı Semiha Yankı’nın da genç tasarımcılara destek olmak amacıyla podyuma çıktığı defile de, Burçin Orhon tarafından yönetilen Dans in İstanbul Grubu da showlarıyla renk kattı. İTÜ FASHION SHOW 2010 etkinliğinin ana sponsorluğunu ülkemizin önemli markalarından LC Waikiki üstlendi. Diğer sponsorlar arasında L’Oréal Paris, Metro City (Levent), ITKIB (İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği), Li Fung Group, Tekstil & Teknik sektör yayını yer aldı. Defilemizin diğer destekçileri ise Sanayimizin önde gelen firmalarından Hey Tekstil, Denim Village, Intermoda, ve Koton…

Moda sektörümüzün uluslararası platforma taşınmasında etkili olacaklarına ve lider rol oynayacaklarına inandığımız 2009-2010 akademik yılı mezunlarımızın, sanayii ile ilk buluşmaları olan İTÜ FASHION SHOW 2010’a ilgi büyüktü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.